reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Biznessrumen, ja pierdzielę, padłam 😂😂😂. A aut nigdy nie ma jak się ich szuka. My w poprzednim roku szukaliśmy ponad pół roku 😱. Dobrze że mamy jeszcze takiego paździerza do jazdy to było czym dupę wozić.
A dziś właśnie byłam u mechanika bo mąż nie mógł, i wyobraź sobie że pojechałam sprawdzić koła, ponieważ 3 tygodnie temu kupiliśmy używane felgi i myślałam że są krzywe bo czuc było w aucie. Okazało się że felgi proste ale nowiuśkie opony felerne 😱. Pokazali mi na tym kółku do wyważania jak się krzywo kręciły 😱. I musimy ściągać, zawieźć, i czekać na reklamację. No co to kuwa sprzedają ludziom 🤷🤷🤷
Dejże spokój 🤦‍♀️trza uważać z każdej strony teraz. Wszędzie oszuści🤷‍♀️mnie to zawsze dziwi, że ludzie mają sumienie badziewie sprzedawać 😤

Jedyne do czego można się przyczepić to nk 19%. Niby wszyscy mówią ze 12 to max ale ja np mam 16 i pani doktor mi powiedziała ze to jest dobry wynik i mam nie czytać internetu i ze we krwi jest zawsze więcej niż w macicy a przy inplantacji chodzi o nk maciczne. I nic mi na to nie dali w klinice. Jest w zakresie referencyjnym wiec trudno powiedzieć. Czy twój lekarz jakoś to interpretował ?

Tak, dzwoniłam do niego na szybko, powiedzial że jest Oki zwiększymy tylko heparyne w razie w i tyle.

@Fredka prosilas to wysylam zdjecie co nie kotre bo reszty mi sie nie chce i zaraz opisze ;)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 95
  • 2.jpg
    2.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 101
  • 3.jpg
    3.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry