• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Tez miałam od początku zatwardzenia a dziś również dwa razy leciało .... ale na razie spokoj 😜 i dziś znów mdli ale brzuchol nie kłuje chociaż ☺️

Gg czyli mamy to samo ;)

Wlasnie ja nie mam hemoroidow. Mialam w styczniu kolonoskopie i ostatnio jeszcze ginekolog obczajał co wam pisalam ze mi palca wsadzil zeby sie upewnic 🙈 boze to bylo strasznie krepujace 😂😂😂 niby czytalam nawet tu na forum ze takie kłucia sie zdarzaja i moze tak byc i zeby sie nie przejmowac a z drugiej strony zastanawia mnie co jest tego w takim razie powodem...tam mi sie chyba nic nie naciąga 😂😂😂 ale jak zakłuje z nienacka to aż mnie w pół z zaskoczenia zegnie 😅😆

Nigdy mi nikt palca w D nie wsadzal , jestem w szoku :o

U mnie też dziś będzie pizza, właśnie pieke ciasto w piekarniku. Ale my to na dwóch dużych (piekarnikowych) blachach :D

Wyślij mi swoje ciasto na pizze, mam dobre bez rosnievia, ale lubię czasem pozmieniac, poprobowac :D

Niestety mój wynik glukozy na czczo do d... mam cukrzycę [emoji24] dwa pozostałe w normie ale rzekomo krzywa jest za płaska i to też źle. Muszę się dostać do diabetologa najlepiej na nfz żeby nie płacić no i czeka mnie dieta i nakłuwanie palucha kilka razy dziennie, a dzisiaj mnie to tak zabolało że nie wiem jak to zniosę [emoji852]

Gg czyli mamy to samo ;)

Nigdy mi nikt palca w D nie wsadzal , jestem w szoku :o

U mnie też dziś będzie pizza, właśnie pieke ciasto w piekarniku. Ale my to na dwóch dużych (piekarnikowych) blachach :D

Wyślij mi swoje ciasto na pizze, mam dobre bez rosnievia, ale lubię czasem pozmieniac, poprobowac :D
Mi tez az do tamtej wizyty...wyobraz sobie moje zaskoczenie i zdezorientowanie 😆

Niestety mój wynik glukozy na czczo do d... mam cukrzycę [emoji24] dwa pozostałe w normie ale rzekomo krzywa jest za płaska i to też źle. Muszę się dostać do diabetologa najlepiej na nfz żeby nie płacić no i czeka mnie dieta i nakłuwanie palucha kilka razy dziennie, a dzisiaj mnie to tak zabolało że nie wiem jak to zniosę [emoji852]
Ojej przytulam. Ale da się z tym żyć. Zresztą to tylko 7 miesięcy. Dasz radę :) Wszystko dla małego człowieka w Tobie :)

Ej moment to glukoze badaja klujac palec a nie normalnie z krwi jak pobieraja?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry