bazylia128
Fanka BB :)
no to ja otwieram trzecie i ogladam teraz na netflix spanglish polecamWłaśnie mogę się pochwalić wypiłam pół piwa tak przed obiadem, chyba mnie targnęło, teraz głowa boli, mega ekonomiczna jestem haha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no to ja otwieram trzecie i ogladam teraz na netflix spanglish polecamWłaśnie mogę się pochwalić wypiłam pół piwa tak przed obiadem, chyba mnie targnęło, teraz głowa boli, mega ekonomiczna jestem haha.
Mam jeszcze 3, akurat dla ciebie bo jesteś w trzypakuZabiłabym za sajgonkiUwielbiam!!!
My mamy190km. Ja szczerze balam sie automata bo nigdy nie jezdzilam ale jak wsiadlam i zobaczyłam jak zajebiscie sie jezdzi to teraz tylko automat. No kuz..wa my baby i samochodyU nas tak samo, nie na nasze zarobki 3.0. Mamy 177, to trochę mało. A masz automat czy manual? Mój warunek był automat, bo nie chce mi się wajchować
. Ale mamy temat, co?
![]()
Kuzw...a skad te ceny@fredka84 jak wpisalam na allegro to takie deszcowki chodza po 800 zl![]()
Pani embriolog po punkcji mi powiedziała ze lerozol który brałam 2x1 przez cała stymulację jest w stanie zafałszować wynik estradiolu.To dobru wynik! Jakie brałaś leki że niby zniżał estradiol?? Pierwsze słyszę że są takie...
U bazyliszka musimy się kiedyś spotkać, jejku, ale by było superMy mamy190km. Ja szczerze balam sie automata bo nigdy nie jezdzilam ale jak wsiadlam i zobaczyłam jak zajebiscie sie jezdzi to teraz tylko automat. No kuz..wa my baby i samochody
Wiesz ja mysle ze nasze chlopy to zajebiscie by się dogadaliniewiem dlaczego ale takie mam przeczucie
Ja mysle ze obowiązkowo musicie do nas wpaść na weekend![]()
Przez pare lat Jelitkowo-oj jak super bylo 10 min. pieszo do morzaKocham Trojmiasto i juz zanim tesknie
A ty kochana przypomnij mi skad jestes?
Jasne ja sie chętnie pisze na spotkanieU bazyliszka musimy się kiedyś spotkać, jejku, ale by było super.
Mój Siwy jest rozgadany i on się z wszystkimi dogaduje, gorzej se mną. Ja będę siedziała jak mumia
![]()