reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

Ja kawy nie pije od jakiś 2 tygodni bardzo mi nie smakowała a ze grozi mi nadal nadciśnienie odstawiłam całkiem :) jestem głupia . Umówiłam się jutro na badania na uwaga , 11.15 . Ja mam tak ze jak tylko wstanę z łóżka to strasznie mnie naciąga , wymiotuje wręcz powietrzem i ślina która zdążyłam pąknąć . To serio straszne , macie tak ? A później jest loteria czy przyjmie mi śniadanie . Jak przyjmie to super ale mdli mnie bardzo do południa . Później śpię z synem i jakoś leci dzień . Bardzo bardzo mnie bolą piersi ale tak strasznie ze jak zdejmuje wieczorem biustonosz to nie mogę dotknąć . I w nocy sikam z 5 razy , bardzo mnie to meczy . Mam to szczęście ze synek już nie wstaje w nocy i śpi mi Ok 12h plus drzemka wiec bardzo dobry moment na ciąże :)
Nie mam nic takiego. Współczuję kochana. A przypomnij ile ma synek latek? 😉
A co do kawy to ja też nie pije od 1,5 tyg - po prostu nie mam smaka. A wcześniej byłam mega smakosz i piłam 2-3 latte dziennie bez tego nie było dnia.

reklama
Witajcie. Mam 34 lata i jestem z Warmii. Termin @ mam co prawda na wtorek ale wczoraj i dziś testy pokazały dwie kreseczki. Według kalkulatorów termin porodu różnie ale na koniec stycznia. Mamy w domu 15 letnią córkę 10 letniego syna oraz 3,5 córkę. Staraliśmy się o 4 dwa cykle tak samo jak przy ostatniej córce. Jestem dobrej myśli i czuję że wszystko będzie dobrze.
Hej, witam. Gratuluję ciąży ❤️☺️

Mi wychodzi ze coreczka 😍 a Tobie?
Mi też córeczka 😍

A na co dziewczyny macie smaczki? Co Wam teraz najbardziej smakuje? 😉

Mi w pierwszym tygodniu warzywa i owoce. Jadłam je tonami. Potem już tylko wszystko co zielone. Wszystko zielone wyjadłam od razu z lodówki 😅 a teraz tylko i wyłącznie kwaśne ☺️ na słodycze kompletnie nie mam smaka. Za to kapusta kiszona, soki z kiszonych buraków, kwaśne pomarańcze smakują wybornie 😋
Fajnie będzie wrócić do tych wpisów i poczytać czy się sprawdziło, że kwaśne na chłopca, słodkie na dziewczynki ☺️
Dziś też chodzą za mną koreczki śledziowe po Giżycku /w occie. Myślicie, że można? 🤔

Mi też córeczka 😍

A na co dziewczyny macie smaczki? Co Wam teraz najbardziej smakuje? 😉

Mi w pierwszym tygodniu warzywa i owoce. Jadłam je tonami. Potem już tylko wszystko co zielone. Wszystko zielone wyjadłam od razu z lodówki 😅 a teraz tylko i wyłącznie kwaśne ☺ na słodycze kompletnie nie mam smaka. Za to kapusta kiszona, soki z kiszonych buraków, kwaśne pomarańcze smakują wybornie 😋
Fajnie będzie wrócić do tych wpisów i poczytać czy się sprawdziło, że kwaśne na chłopca, słodkie na dziewczynki ☺
Dziś też chodzą za mną koreczki śledziowe po Giżycku /w occie. Myślicie, że można? 🤔
Ja tez mam czesto smaczka na śledzika a zaraz po sledziku tost z np nutella lub dżemem 😂🙈

Ja w pierwszej ciąży poznałam płeć w 12/13 tyg a prenatalnych. Kalendarz chiński wtedy mi dobrze pokazał. Teraz pokazuje dziewczynkę, a ja czuję chłopca :)
Ja mam obrzydzenie do mięsa, jem bardzo dużo owoców i pije soki i koktajle które sama robię. Małosolne ogóreczki też dziś jadłam ale to zawsze uwielbiałam :) odkąd jestem w ciąży nie zjadłam nic słodkiego i to mój sukces :)

Tak? 😮 Oj dobrze, że mówisz, nie wiedziałam. Dzięki. Czym to grozi?
To odstawię od razu. Te serum jest bezpieczne ponoć dla kobiet w ciąży to będę najwyżej tylko tego używać. Tyle rzeczy człowiek nie wie 🤔
Nie wolno kosmetyków z retinolem, ja musiałam schować połowę z mojej kosmetyczki bo też używałam takich.... Poczytaj w internecie, jest dużo informacji o tym🙂

reklama
Do góry