Pawlinka82
Fanka BB :)
Ja na pierwszej wizycie byłam w 5 tyg 3 dni i tylko plamka była bez zarodka, dzisiaj 7 tydzień idę znowu mam nadzieję że już będzie fasolka z serduszkiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj i gratulacjeHej . Tak jak już pisalam jestem mama dwojki dzieci , 18letniego przystojniaka i 4 letniej córuni. Znów w ciazy , niespodziewanie , totalne zaskocznie , 40 lat i przerażenie. Mąz przeszcześliwy a ja pelna obaw bo ciąże cięzkie , zagrozone , z niskim poziomem hormonów. Termin obliczylam na 21styczeń.Jutro wizyta i zobaczymy co Bóg da
PoznańDziewczyny, skąd jesteście?
Ja się czuje jak bym cały dzień na statku była. Wozi mnie na prawo i lewo.. Cały czas mam uczucie, ze za chwile dopadnie mnie choroba morskaJa ze Słupska.
Dziewczyny z terminem na druga polowe stycznia, jak sie czujecie? Macie mdłości? Ja dzisiaj 4+4 i nic. Poki co mam węch psa myśliwskiegoi wieelkie obolale piersi.
5+1 to jeszcze bardzo wcześnie, moze nie byc jeszcze serduszka. Jeśli mialabys sirsię stresować bardzo, to mozr.lepiej przelozyc wizyte o tydzień?Dziewczyny wy juz po pierwszych wizytach wiec spytam moze któraś podpowie...jutro mam pierwsza wizyte i bedzie to chyba 5tygodni 1dzien...tak mi pokazuje aplikacja ciążowa...jak myślicie , jest szansa ze juz serduszko uslysze? Boje sie ze nie i bede znow miesiac czekac na to by uslyszec a nerwy są ogromne u mnie
Ja takze mialam tylko plamke.. dzis ide jest u mnie 6+4 z apkiDziewczyny wy juz po pierwszych wizytach wiec spytam moze któraś podpowie...jutro mam pierwsza wizyte i bedzie to chyba 5tygodni 1dzien...tak mi pokazuje aplikacja ciążowa...jak myślicie , jest szansa ze juz serduszko uslysze? Boje sie ze nie i bede znow miesiac czekac na to by uslyszec a nerwy są ogromne u mnie
Na którą masz? Ja dopiero o 8 bede dzwonićJa takze mialam tylko plamke.. dzis ide jest u mnie 6+4 z apki
Na 16.30Na którą masz? Ja dopiero o 8 bede dzwonić