Nocusia89:)
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroHej Dziewczyny. Niestety ja też muszę się z wami pożegnać. Nie było dzisiaj serduszka na usg. Zarodek zatrzymał się na 6+2. Mam się stawić do szpitala na wywołanie poronienia.
@Rumiankowa [emoji8]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo mi przykroHej Dziewczyny. Niestety ja też muszę się z wami pożegnać. Nie było dzisiaj serduszka na usg. Zarodek zatrzymał się na 6+2. Mam się stawić do szpitala na wywołanie poronienia.
@Rumiankowa [emoji8]
Ty się jeszcze mieścisz w jeansy?! WowWydaje mi się, ze może jakbym się przeszła to bym się dotlenila i byłoby lepiej.
Ale cały proces szykowania się mnie chwilowo meczy na sama myśl (w sensie nie ze jakies niewiadomo co, zwykle ubranie jeansów, koszulki bardziej wyjściowej).
Jeszcze chwile się pozastanawiam co będzie lepszeAle serio takiej niemocy to dawno nie czułam.
Jejku tak kusicie, czy ja mogę ten przepis prosić? Może mi mąż zrobiAż znowu dostałam ochoty na gołąbki. Cieszę się, że smakowały
![]()
Hej Dziewczyny. Niestety ja też muszę się z wami pożegnać. Nie było dzisiaj serduszka na usg. Zarodek zatrzymał się na 6+2. Mam się stawić do szpitala na wywołanie poronienia.
@Rumiankowa [emoji8]
Bardzo mi przykro [emoji24] dziś który powinien być tydzień?
Tak tak miałam tak 4 dni jakoś w zeszłym tyg czyli byłam jak Ty terazbo teraz mam 11+4. Wystraszyłam się w tedy bo bardzo mnie kulo ciągło dyskomfort nawet jak leżałam czułam ciagle ale minęło
![]()
O Boziu ile dzisiaj radosnych wiadomości i tych strasznychHej Dziewczyny. Niestety ja też muszę się z wami pożegnać. Nie było dzisiaj serduszka na usg. Zarodek zatrzymał się na 6+2. Mam się stawić do szpitala na wywołanie poronienia.
@Rumiankowa [emoji8]
Oooo kurcze... Co to dziś za straszny dzień.. A miałaś jakieś plamienia albo coś?Hej Dziewczyny. Niestety ja też muszę się z wami pożegnać. Nie było dzisiaj serduszka na usg. Zarodek zatrzymał się na 6+2. Mam się stawić do szpitala na wywołanie poronienia.
@Rumiankowa [emoji8]
Oooo kurcze... Co to dziś za straszny dzień.. A miałaś jakieś plamienia albo coś?