motylek24
Fanka BB :)
Ja dziś miałam wychodne. Rossmana też zaliczyłam, cudownie wreszcie móc coś kupić dla siebieEj to prawda bo mi cycata wlasnie mowi ze w rossman jest - 55%, a ja takie zakupy zrobilam, chociaz na kolorowke bym poszla o ile jeszcze cos jest?
Napiszę ci to co mi dziewczyny napisały na tym forum już prawie dwa lata temu. Jeśli problem jest tylko w jajowodach to jesteś super pacjentką klinikiZawsze miałam pod górkę w życiu moi rodzice zginęli w wypadku samochodowym a ja zostałam adoptowana po dwóch latach moi rodzice przysposobieni doczekali się dziecka i ja zawsze byłam gdzieś obok. Ciężka praca i systematcznoscia dorobilam się miejsca w którym teraz jestem. Lecze się w novum warszawa a dopiero zaczynam u nas pieniądze nie są barierą b[GROUP=][/GROUP]o jednak nie miałam innych potrzeb jak podróże których też było mało bo większość czasu pracuję. Nasienie jest dobre ale partner ma 45 lat. Nie robię sobie za dużych nadzieji ale bardzo chcemy spróbować dziekuje ze sie odezwalyscie tworzycie niezla klike i marze zeby sie do was dostac i wiem ze pomimo roznych pogladow kazda z was dobrze sobie zyczy