reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

10 mm to dla niektórych lekarzy minimum. Ja miałam u kilku ginekologów monitoringi cyklu i 13 mm zazwyczaj. A jak byłam na estrofemu 2X1 to 14 mm do transferu. I podobno to jest bardzo ładna grubość.
Chyba ze lekarze się mylą i moje endonjest zawsze przerośnięte stad brak ciazy
Mi mowil z kliniki podobnie, a moja miejscowa gin. sie zawsze cieszyla ze grubiutkie😊😊 Ja ostatnio miałam dwa dni przed wlaczenie progesteronu 12mm i byl bardzo zadowolony.

reklama
Wiele rzeczy bardzo trafie stwierdził
Pare razy nam się gęba otworzyła z szoku 😋
Mówił tez ze mam problem z pęcherzem moczowym a ja od 3dni zapalenie pęcherza mam :D
Pokazaliśmy zdjęcie teściowej która cierpi na wiele dolegliwości. Wszystko trafie opowiedział i jak można jej pomoc dał jakieś zalecenia które zapisałam
Trzymając rękę na zdjęciu i tym swoim ciężarkiem na tabeli sprawdzał
Opowiadał o wielu przypadkach którym pomógł
Bardzo interesujące historie
Nawet ma album ludzi ,dzieciaków które dzięki niemu się urodziły

Wiele rzeczy bardzo trafie stwierdził
Pare razy nam się gęba otworzyła z szoku 😋
Mówił tez ze mam problem z pęcherzem moczowym a ja od 3dni zapalenie pęcherza mam :D
Pokazaliśmy zdjęcie teściowej która cierpi na wiele dolegliwości. Wszystko trafie opowiedział i jak można jej pomoc dał jakieś zalecenia które zapisałam
Trzymając rękę na zdjęciu i tym swoim ciężarkiem na tabeli sprawdzał
Opowiadał o wielu przypadkach którym pomógł
Bardzo interesujące historie
Nawet ma album ludzi ,dzieciaków które dzięki niemu się urodziły
Ty weź, bo się tam przejadę do niego :p

Dziewczynki to mój pierwszy raz w życiu z cieniem cienia ale przyszedł okres 😭 jest mi strasznie, okrutnie przykro ale wstąpiła we mnie nadzieja ze jednak coś się zadziało. Pierwszy raz od 4 lat !!!

Załączniki

• A59784C1-F0E1-4CC5-856E-A283D09E084C.jpeg
    A59784C1-F0E1-4CC5-856E-A283D09E084C.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 113
reklama
Ja nie będę? 😂 pewnie ze tak 😁
Ja wczoraj powiedziałam mojemu że w lipcu na weekend jadę do @bazylia128 i się z Wami spotkam, a on że nigdzie nie jadę bo skąd ja wiem czy wy nie jesteście jakieś zboczeńce, że nie wiadomo kto po drugiej stronie siedzi, może jakiś stary i facet 😂
A więc Wy moje stare, grube i zboczone facety, szykujcie się na biednego Fredzika😇

Do góry