reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Jestem na izbie przyjęć... nie wiem kiedy ktoś mi zrobi jakieś badania... są niemili , chyba przez to że jest sobota... wrrr...

Niestety nie mam dobrych wspomnień z SOR :( Rozumiem, że ci ludzie mają masę pracy, ale nie zawsze jest możliwość zgłosić się gdzie indziej, tym bardziej że plamienie w ciąży to wg mnie zagrożenie życia, maleństwa oczywiście. Trzymam kciuki i czekam na dobre informacje ❤️

Ja mam najczęściej żółty, ale to raczej przez luteinę. Nieraz jak za wcześnie wypłynie to jest lekko beżowe, ale to wiem, że to po tym.

Ooo super 😋 my dziś pizzce zamówiliśmy na obiad, zjadłam 2 kawałki a ciężko mi do tej pory i nie dobrze teraz strasznie :/ :( miały już mijać te mdłości a teraz widzę ze na noc się nasilają 😭
U mnie mdlosci tez dalej sie pojawiaja ale zdecydowanie mniejsze. Rano mialam troche ale pozniej jak zobaczylam na spacerze psią kupe na chodzniku to nie wiem czemu zaczelam miec odruchy wymiotne i z kilkanascie minut nie moglam ich zachamowac 😂😂😂 nawet jej czuc nie bylo a sam widok mnie tak obrzydzil 🤣 w ogole tak mi sie wech wyczulił ze perfumy od razu powoduja bok glowy 😒

A ja byłam dzisiaj w pracy [emoji16]
Pomimo L4 pojechałam pomóc [emoji3590] bo kolejne etapy odmrazania gospodarki zahaczyły moje miejsce pracy.
I jak dobrze było wyjść do ludzi [emoji16]
I się oczywiście rozeszło u mnie w firmie, ze jestem w ciąży i wszyscy mu gratulowali [emoji7][emoji3059]

Byłam dwie godzinki i jutro też idę [emoji4]

A ja byłam dzisiaj w pracy [emoji16]
Pomimo L4 pojechałam pomóc [emoji3590] bo kolejne etapy odmrazania gospodarki zahaczyły moje miejsce pracy.
I jak dobrze było wyjść do ludzi [emoji16]
I się oczywiście rozeszło u mnie w firmie, ze jestem w ciąży i wszyscy mu gratulowali [emoji7][emoji3059]

Byłam dwie godzinki i jutro też idę [emoji4]

Ja bym bardzo chciała wrócić do pracy, ale u mnie w domu wielki sprzeciw...Mąż i rodzice każą mi siedzieć w domu 🙈 Fakt, że praca mnie bardzo czasem wyprowadza z rownowagi i stresuje, ale z drugiej strony mam tak świetnych ludzi i rzadko spotykaną atmosferę, że cholernie mi się tęskni :( Poza tym brakuje mi kontaktu z ludźmi. Lekarz powiedział, że po prenatalnych będziemy myśleć i jeśli wszystko będzie ok, to daje zielone światło. A ja mam w domu bunt :/

Piernik ale smaka robisz 😋 Mnie tez dzis na owoce wzielo, jak lezaly w domu truskawki, kiwi, banany, ananas, pomarancze nikt tego nie chcial tknac, jak zrobilam wielka miche salatki owocowej to zaraz zniknelo 😂

U mnie sucho praktycznie caly czas i pamietam, ze w pierwszej ciazy tak samo, prawie w ogole nie mialam zadnego sluzu.

Blaankaa trzymam kciuki ✊😘 daj znac co i jak, chociaz mysle ze nic groznego 😊

reklama
I bedzie tak calyczas? 😱
A któż to wie :) nie pamiętam, żebym tak miała w poprzedniej ciąży..

@Blaankaa trzymam kciuki, żeby wszystko było ok ✊ beżowy sluz to chyba nic groźnego ale jeśli to Cię uspokoi to dobrze, że pojechałaś. Ludzmi w szpitalu a raczej ich złym chumorem wcale się nie przejmuj. Myślami jestem z Tobą i czekam na informacje od Ciebie 😗

Do góry