reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Nic kuwaaaa nie kupiłam. 😭😭😭😭😭😭😭
Jadę w środę aż na Płock. Jak nie sprzeda, to się pochwalę. I szczerze Fredka, to już mam Kuwaaa dość🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️i gdyby nie to, że muszę mieć sprawne auto, by na te Katowice pomykać, to chyba bym jeździła ta swoją hondziną aż by się staruszka nie rozkraczyła🙈🙈🙈
Moge Ci doradzic zakup auta po lisingowego.To niwe auta w fajnych cenach i wiesz przeglady byly w autoryzowanych salonach-bo auta na gwarancji.My mamy z takiego salonu i napewno naszd kolejne tez tam bedziemy kupowac

reklama
wrocilam do domu alutak zostala u tesci ;( Do tej potu sie zastanawiam po co robie i czy musze robic ta histero ;( jestem sama bez psow w tym wielkim domu bym padla ;( nie umialam wyjsc od rodzicow ;( @Ugly80 czesto udaje sie za pierwszym razem a czasami jak na moim przypadku widac nie udaaje sie ... ;( nienawidze narkozy 😭 😭 😭 😭 nie potrafie nie myslec o mojej mamie ;( jak bede usypiana to ona bedzie miala zabieg 😭😭😭 k....wa jestem cien cienia jak na tescie ssikanym, podkowy pod oczami i azamiast przytyc to schudlam ;( ja juz nie mam marzen...
Kuwa, ogarnij się i myśl pozytywnie 😘😘😘. Gorsze rzeczy przetrwałaś i teraz też dasz radę ❤️. Nie łam się 😘
Bo ci do twardego tylka nakopię 😘

Moge Ci doradzic zakup auta po lisingowego.To niwe auta w fajnych cenach i wiesz przeglady byly w autoryzowanych salonach-bo auta na gwarancji.My mamy z takiego salonu i napewno naszd kolejne tez tam bedziemy kupowac
Nie stać mnie🙈🙈🙈🙈ja mam na auto przeznaczone max 17 rys, bo reszta (23) na Dziecko idzie🙈🙈🙈🙈🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

A ja mam jutro betę! [emoji33] Jak wy dziewczyny się podnosiłyście po negatywnej becie? Ja się boje, ze nie ogarnę się tak szybko, ze nie dam rady. Do piątku siedzę na zwolnieniu bo hormony dają mi w tyłek i mam problemy z oddychaniem. Jak sobie poradzić ...??? Może ja za dużo od siebie wymagam.niechce, żeby mój syn widział mnie w rozpaczy wiec będę musiała się ogarnąć :-(
Szczerze? Nie wiem.. sama się sobie dziwię że trzy razy to już znioslam. Zawsze byłam wtedy w pracy. Więc do pokoju obok, 10 minut bek, SMS do męża (przez telefon chyba bym nie dała rady albo osobiście), telefon do pani dr i spowrotem do roboty.
Nigdy nie pozwoliłam sobie na to żeby przy moim P płakać, on też to bardzo przezywa więc nie chciałam go dobijać. Mnie podnosi to że on jest silny. Jeśli on się złamie to już po mnie [emoji24]

reklama
Do góry