Czarna1985
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jeśli finanse nie są przeszkodą to zrób sobie najpierw pakiet badań immunologicznych. Dziewczyny napiszą jakie to badania. Rzeczywiście nie ma co czekać.Sorry racja trochę mnie czasami ponosi ale dużo czytam o in vitro i tak jak koleżanka adus napisala o udraznianiu jajowodow. Ja lubie konkrety i jestem mega realistka wiec jakbym miala czekac w tym wieku na cud dzieki borowinie to by bylo wielce nieodpowiedzialne z mojej strony. W srode mam wizyte i bardzo duzo km do kliniki czesto piszecie o pewnym docencue z lodzi i tak sie zastanawiam czy na wszelki wypadek sie do niego nie zapisac skoro takie kolejki. Jesli doszly by jakies choroby immunologiczne tak akurat szybko by sie trafilo. Wiem ze wczesnie o tym mysle ale jednak moze lepiej podejsc do ewentualnego transferu na zaleceniach od docenta?
Każda po kawałku ❤ dzień dziecka ❤ idealny prezent ;DBaby FYI za tydzien w poniedziałek, w dzień dziecka mam cc. Wlasnie dzwonili potwierdzić i poinformować, że mnie na corone muszą zbadać.
Kuźwa tydzień został [emoji15][emoji33][emoji16]
Która bierze brzuch? [emoji16]
Ja tez mam tylko ta opcje "lajkow" bo pisze z telSpokoja też tylko lajkuje
![]()
O matko.. Przypomnij mi proszę bo Twój nick właśnie kojarze ale już mam mętlik.
O matko.. Przypomnij mi proszę bo Twój nick właśnie kojarze ale już mam mętlik.Czy Ty też Invicta Gdańsk i masz córeczkę z końca 2013 ?? Jeśli tak to już chyba wiem.
![]()
A to mnie zagiełaś teraz:-)
To już wiemTo ja. Kiedyś miałyśmy razem z madzialenak i avocado piknik w parku oliwskim.
Zajrzalam tutaj ostatnio tak z sentymentu i zobaczyłam że znowu walczysz więc sobie codziennie czytałam i ci w ukryciu kibicowalam.
Nie poddawaj się. Ja od czasu ciąży z 2013 miałam jeszcze 5 pełnych stymulacji i jeeezuuu nawet nie wiem ile transferów... 8? 10? I w końcu dopielam swego i jestem w ciąży.