reklama
Coś Ty, to nie jest skonfigurowane z portalami społecznościowymiJeszcze mam pytanie czysto techniczne, może trochę głupie ale wybaczcieto co tu piszemy zostaje tylko na tym forum i nie udostępnia się jakoś samo gdzieś indziej np na Facebooku nie?
nie mówiliśmy z mężem jeszcze nikomu o ciąży i nie chciałabym aby ktoś znajomy to przeczytał
![]()

Angelika22
Fanka BB :)
No jasne ze nie
wszytsko zostaje tylko tutaj 
Annasol93
Ja mam takie jakby udrzenia zimna, dreszcze i potem znowu ok ... I czasami czuję chwilowo że mi gorąco i mam wypieki lekko różowe na policzkach jak nigdy jeszcze w życiuBędzie dobrze. Musi. Ja sobie wmawiam, że się nie przejmuje. Mąż tak się zestresował że mimo że nie wejdzie ze mną do lekarza to wychodzi wcześniej z pracy i będzie czekał przed budynkkem.
A w którym tygodniu jesteś? Ja miałam cytologie robioną we wrześniu. I chyba bym nie chciała teraz ponownie. Boje się że można coś uszkodzić. Wiem mało prawdopodobne ale jednak.
Super. Ja bym nie dała rady 5 tyg bez wizyty. Ja chcę chodzic co 7-10 dni do końca 4 miesiąca.
Też jesteście cały czas głodne i macie napady zimna i gorąca? Zawsze znerwów jadłam. Cud że nie mam nadwagi.

K
kat1
Gość
U mnie znów mdłości, piersi mnie bolą i mogłabym iść w sumie spać
boję się abym nie usnęła w pracy bo mam dość wygodny fotel przy biurku 
W pracy nikt nie wie ale jestem taka mało towarzyska ostatnio i nie pije kawy bo mnie odrzuca. Kawa i mięso mogą nie istniec
W nocy jak już wam pisałam bolały mnie lydki ale po magnezie jest ok.
Miłego dnia

W pracy nikt nie wie ale jestem taka mało towarzyska ostatnio i nie pije kawy bo mnie odrzuca. Kawa i mięso mogą nie istniec
W nocy jak już wam pisałam bolały mnie lydki ale po magnezie jest ok.
Miłego dnia
Annasol93
Ja paliłam i to kilka latA są tu palące mamusie? Jak to u Was wygląda z papieroskami? Ja paliłam i nagle z dnia na dzień zapomniałam o istnieniu papierosów, nie żeby mnie odrzuciło, ale jakbym nigdy tego nie praktykowała, nałóg był i ni mapsychika??

No ja paliłam 10 lat, także mamy podobne odczucia, może u Ciebie to był pierwszy podświadomy objawJa paliłam i to kilka lat.. A papierosy rzuciłam 4 dni przed pozytywnym testem ciążowym. Po prostu mnie naszło nagle, że chce rzucić i teraz w ogóle mnie nie ciągnie. Nic a nic. Jakbym nigdy nie paliła
.

Z zachcianek to ja póki co ciągle apetyt na mizerię z dużą ilością śmietany, mogłabym ciągle ją jeść, ale nie wiem czy to można już podciągnąć pod objaw ciąży, czy nie za wcześnie :-) a co do grilla w pierwszej ciąży odrzucało mnie na samo słowo "grill" (to moja druga ciąża) :-)
reklama
Zdecydowanie myślę, że możesz to podciągnąć pod zachcianki ciążoweZ zachcianek to ja póki co ciągle apetyt na mizerię z dużą ilością śmietany, mogłabym ciągle ją jeść, ale nie wiem czy to można już podciągnąć pod objaw ciąży, czy nie za wcześnie :-) a co do grilla w pierwszej ciąży odrzucało mnie na samo słowo "grill" (to moja druga ciąża) :-)