Ruda08
Fanka BB :)
Mówił, że córcia jeszcze sobie poczekaJuż widzę jak tatuś robi casting na zięcia[emoji7][emoji7][emoji7]

Ciekawe jak Twój mąż będzie strzegł Hani

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówił, że córcia jeszcze sobie poczekaJuż widzę jak tatuś robi casting na zięcia[emoji7][emoji7][emoji7]
Mówił, że córcia jeszcze sobie poczekama zakaz i celibat
![]()
Ciekawe jak Twój mąż będzie strzegł Hani![]()
Mi caly czas ten sam robi i tez nie jestemA co to za różnica kto zrobi transfer. Mi chyba za każdym razem kto inny robi więc różnicy nie widzę, w ciąży nie jestem
![]()
Piekna jestNooo to ciotkijestem po usg
z Rozalką wszystko Ok, będzie modelka
długie nóżki ma i o dziwo waga bardzo dobra
Ok 1,2 kg
A pępowina 2 naczyniowa jest.. ale mała sobie najwidoczniej nic z tego nie robiTwarda jest
Usg trwało chyba z 3 minale najważniejsze, że z dzieciątkiem wszystko dobrze
![]()
Już widzę jak tatuś robi casting na zięcia[emoji7][emoji7][emoji7]
Mówił, że córcia jeszcze sobie poczeka [emoji23] ma zakaz i celibat [emoji41]
Ciekawe jak Twój mąż będzie strzegł Hani [emoji23]
Mój mojej córce od urodzenia powtarza, że nie wychodzi na randki do 30stki [emoji16][emoji38]O tym samym pomyślałam [emoji23][emoji23] biedne te wasze córki [emoji23][emoji23]
Mój coś napomknął o 40Mój mojej córce od urodzenia powtarza, że nie wychodzi na randki do 30stki [emoji16][emoji38]
Może mi któraś z Was napisać jak to jest przy przygotowaniu do transferu mrożonego zarodka na sztucznym cyklu?Mam dziś 5dc,estrofem 3razy po 2mg dziennie i już czuję się jak na owu,boli mnie brzuch i mam śluz płodny. Wizyte mam 10 dc. Czy może być na sztucznym cyklu za póżno na transfer?Jak to jest? Bo się boję że zaś kolejny miesiąc w dup.. będzie:/
DziękiTo typowe objawy przy estrofemie, nic się nie martwZwykle wizyta jest koło 10 dc, lekarz sprawdza grubość endometrium, jeśli stwierdzi, że jest ok to włączy progesteron i ustali transfer na za 5 lub 3 dni (zależy jaki zarodek będziesz mieć transferowany). Jeśli endo będzie za cienkie to pewnie będzie kazał przyjechać za jakiś czas na kolejne usg i może zwiększyć ilość estrofemu, na pewno nie będzie za późno na transfer ☺