Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przez to, ze mamy pępowinę dwunaczyniową może dostawać za mało jedzonka .. więc szczerze to nastawiałam się na malutkie dzieckoPiękna Rozalka [emoji173][emoji173][emoji173] bardzo się ciesze,że wszystko dobrze. Co o dziwo,że waga dobra? Skoro po matce tylko w brzuchu widać,że jest w ciąży to wiadomo,że resztę Dzidziolek przyjmuje [emoji7][emoji7][emoji7]
A co to za różnica kto zrobi transferDopłaty za Lewego są już chyba od dawna. Na pewno prawie dwa lata temu już były bo dziewczyny o tym pisały. Jeszcze wizyty ok. ale transfer swojej pacjentki to dziadostwo.
W zasadzie różnicy nie ma, byle było sprawnie. Jak widać Lewy jest już takim królem , że za normalną stawkę nie będzie tego robił.A co to za różnica kto zrobi transfer. Mi chyba za każdym razem kto inny robi więc różnicy nie widzę, w ciąży nie jestem
![]()
Piękna RozalindaNooo to ciotkijestem po usg
z Rozalką wszystko Ok, będzie modelka
długie nóżki ma i o dziwo waga bardzo dobra
Ok 1,2 kg
A pępowina 2 naczyniowa jest.. ale mała sobie najwidoczniej nic z tego nie robiTwarda jest
Usg trwało chyba z 3 minale najważniejsze, że z dzieciątkiem wszystko dobrze
![]()
Nooo to ciotkijestem po usg
z Rozalką wszystko Ok, będzie modelka
długie nóżki ma i o dziwo waga bardzo dobra
Ok 1,2 kg
A pępowina 2 naczyniowa jest.. ale mała sobie najwidoczniej nic z tego nie robiTwarda jest
![]()
Usg trwało chyba z 3 minale najważniejsze, że z dzieciątkiem wszystko dobrze
![]()
On już się szykujeŚlicznotkabędzie miała branie jak podrośnie
tata niech już wysokie ploty stawia i siekierę ostrzy
![]()
On już się szykujeco chwila mi mówi, że będzie musiał za wszystkimi gonić
![]()
DoookładnieWiesz jaka jest różnica między synem i córka? Jak masz syna to pilnujesz jednego, a jak córkę to pilnujesz całej wsi (lub osiedla)![]()
baaardzo Ci dziekuje
az sie przerazilam - co to jest biopsja cialek kierunkowych?
kurde, no dajesz nadzieje... ale az 4 procedury pelnej stymulacj??
a mieliscie zdiagnozowana przyczyne? opiszesz troche wiecej Wasza droge?
poszukam cech wspolnych i stwierdze ze mi tez sie w takim razie na pewno uda
gratuluje Ci brzuszka, musi byc cudowne uczucie...
u mnie idiopatyczna nieplodnosc, druga procedura bedzie po wakacjach