Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Aga co się stało? Nie ma mnie tutaj. Nie mów ze u ciebie coś nie tak
Wesoła Aga jak u ciebie sytuacja?
U mnie się nic nie zmienia. @ brak. Piątkowy test biel wizira wybielony ACE
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga co się stało? Nie ma mnie tutaj. Nie mów ze u ciebie coś nie tak
Wesoła Aga jak u ciebie sytuacja?
3,112 może wynik nie wysoki ale może akurat to przeszkadza bo idealnie było by mieć 1-1,5 podobno. To będzie piąty cykl starań przy czym w pierwszym cylku miałam biochemicznąA jakie masz TSH? Ile się starasz?
Wiem wiem ale chcialam ciemniejszaAle jak jest taka sama kreska to znaczy że test jest pozytywny [emoji85]
Ja teoretycznie testujeAlwinka rob test. Gratulacje pieknych Dwoch kreseczekJa nie spalam do 4 rano, to oczekiwanie czy sie udalo doprowadza mnie do szalu, wczoraj w nocy mialam taka zgage ze nic nie pomagalo
Ja testuje za 6 dni ktos ze mna ?
Mój ginekolog mówił, żeby nie robić z porannego tylko właśnie najlepiej pod wieczór i faktycznie mniej więcej w tym samym oknie godzinowym np. 20-21 albo 21-22. Wtedy faktycznie testy wychodzą u mnie.A powiedzcie mi dziewczyny, bo testy owu na takich zwykłych paseczkowych pisało, żeby robić o jednej porze ale nie z porannego moczu, a znowu na clearblue żeby z porannego robić, myślałam że to ma jakieś znaczenie kiedy się robi, więc czemu jest taka rozbieżność?
No mi koleżanka dała bo miała nie wykorzystane wkłady, a że wszystko osobno pakowane, miałam 3 clearblue i robiłam je rano i mi wyszło, że w 18dc mam owu i tak samo wyszło mi ze zwykłych z allegro, które robiłam ok godziny 20, te z allegro mi wychodziły z mega ciemna kreseczka od 18-20dc(tak sobie orientacyjnie zrobiłam, jak długo ta kreseczka będzie ciemna)Mój ginekolog mówił, żeby nie robić z porannego tylko właśnie najlepiej pod wieczór i faktycznie mniej więcej w tym samym oknie godzinowym np. 20-21 albo 21-22. Wtedy faktycznie testy wychodzą u mnie.
Dopiszę jeszcze tylko, że tych z Clearblue nie miałam.