reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

znalazłam że te globulki można, jedynie się zastanawiam nad tym antybiotykiem czy nie przesadziła.
Wydaje mi się, że wie co robi. Może chce to wyleczyć A nie tylko zaleczyć na kilka chwil. Infekcje mają tendencję do nawracania. Myślę, że dlatego woli dmuchać za wczasu i zlikwidować infekcje już na początku aniżeli miałaby się rozwinąć. Jak pójdziesz do apteki możesz zawsze podpytac farmaceuty co myśli... ❤😘 wszystko będzie dobrze!

reklama
Leżę sama na sali i mam wifi więc chyba będę was dręczyć. Badania zrobione, dzidzia ma około 1cm, póki co chyba nie zapowiada się nic złego.
Wszystko będzie dobrze, cieszmy się, że w porę znalazłaś się u lekarza i jesteś pod dobra opieka. Wiem że łatwo się mówi ale będzie dobrze! ❤ A ty jak sie czujesz ? I Twój partner? Wspiera Cię?

Długo mnie tutaj nie było ze względu na ciagle mdłości i sen, ale dzisiaj byłam na wizycie i słyszałam pierwszy raz serduszko mojego maleństwa i stwierdziłam, że koniecznie muszę się Wam pochwalić ❤️ 8+3, termin na 11 stycznia a jutro umawiam się na początek lipca na prenatalne 😊
806B6B00-F16E-4761-8151-25AB0B7F0691.jpeg

Ja dziś trochę w stresie żyję, bo po cytologii z rana przez cały mam lekkie krwawienia i raz nawet niewielkie skrzep. Dzwonilam po południu do lekarza i mowi, ze to normalne i do jutra powinno ustac. Jeśli jednak do rana nie przejdzie, to kazal podjechac do szpitala. Tlumacze sobie, ze.to po tym pobraniu, ale jednak gdZieś tam stres jest.

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was brała/bierze sam Acard, bez Dupka lub innych? Czy przy samym Acardzie miałyście jakieś skutki uboczne: plamienia, omdlenia i inne...?

Do góry