motylek24
Fanka BB :)
No prawieAleż mnie dziś nap..la jajnik. taki kłujący bol...
5dpt. Jest jakaś nikla szansa że to dobry znak?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No prawieAleż mnie dziś nap..la jajnik. taki kłujący bol...
5dpt. Jest jakaś nikla szansa że to dobry znak?
Zglupieje do piątku. Mam źle przeczucia i już próbuje przygotować się na porażkę [emoji24][emoji24][emoji24]No prawiekażdy objaw lub jego brak jest dobry[emoji2957] a tak na serio to po udanym transferze miałam że dwa razy taki ból ....myślałam ze już ze mną koniec. Tylko nie wiem czy to od ciąży czy może punkcji.
Racja. Dlatego nasza embriolog (złota kobieta) jak zobaczyła nasienie męża (on ma właśnie słabe bardzo) sama podjęła decyzję że będzie je selekcjonowac pod tym ogromnym powiększeniem. To chyba metoda IMSI jeśli się nie mylę. I dzięki niej wlasciwie mamy dwie pięciodniowe blastocystku 3BB i 3BANie ma reguły. Zawsze inaczej. Dużo zależy od tego jaki im się plemnik złapałim lepsze nasienie tym większa szansa. Im lepsze laboratorium, tym większa szansa. No i też pewnie zależy od osoby, która zapłodnienie przeprowadzała....
Niestety dowiesz się 5ego dnia.
Nie no nie wierzę... Ale ten los z Tobą igraSkarby u mnie Beta dziś spadła wiec wiadomo..
Czekam teraz aż łaskawie pojawi się u mnie krwawienie choć wogole się nie zapowiada.
Plecy tylko na dole mnie bardzo bolą
Jestem właśnie w drodze do rodziców
Miałam jechać ze wspaniała nowina i wszystko w pizd.uTaki los
Mam w bagażniku różne alkohole także z mamusia będzie dziś ogień! Tak dawno mnie u nich nie było
Bardzo się cieszę że jadę!
Poinformowałam tez dzisiaj o tym wszystkim mojego Gametowego lekarza
Napisał że jeżeli pojawiało się dodatkie Beta hcg to dobry prognostyk i możemy próbować naturalna drogą.
Także moje drogie nie poddaje się oczywiście i
przy kolejnej owulacji ogień!
Pozdrawiam Was i jadę na Warmię wypoczywać
Buźka
Niestety wieczne czekanie...nic nie poradzisz.Zglupieje do piątku. Mam źle przeczucia i już próbuje przygotować się na porażkę [emoji24][emoji24][emoji24]
Ale z drugiej strony tak bardzo liczę na mały cud...
Spokojnie, dasz radęZglupieje do piątku. Mam źle przeczucia i już próbuje przygotować się na porażkę [emoji24][emoji24][emoji24]
Ale z drugiej strony tak bardzo liczę na mały cud...
Nie w piwnicy
Pilnuje mnie na kazdym kroku ale tak wiesz niby obok - godzine siedzialam w wannie to tylo przechodzil i pukalNie w piwnicyJeszcze zyje
Ale na razie bez mian ;(
Pani GEnetyk powiedziała że do 6 tyg. No zobaczymy. W środę minie miesiąc. Więc może będzie z górki teraz już.A co do kariotypu to możesz się na czekać trochęnie wiem czy to standard czy nie ale ja czekałam 2 miesiace
badanie wykonane dokładnie 2 kwietnia a wczoraj dzwonili z przychodni że już w końcu są wyniki.