bazylia128
Fanka BB :)
Taaaa w bikiniA ja mam tylko przed oczami jej cycorki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaa w bikiniA ja mam tylko przed oczami jej cycorki![]()
Jak pieknie sie ciebie czyta taka szczesliwaSpokojnie Necia, zobaczysz wszystkie co do jednej. Jeszcze gdzieś ze 120szt, bo kilka mam podwójnie
![]()
O matko.
Beta 12.8
[/QQUTE]
U mnie beta 7 dpt była 15. Rozkręcała się powoli ale poszło. Cóż mogę napisać, sporo czytałam o tych betach i u ciebie jest niestety nisko, zresztą u mnie też były marne nadzieje. Teraz mały szogun śpi obok mniewłaśnie spacyfikowałam ją do snu
Trzymam kciuki, niech się stanie cud.
Tak, tam chyba jest dwóch? Ojciec i syn. Prowadził ja przez jakiś czas syn ale konsultował z ojcem. Już nie pamiętam dokładnie bo to już parę lat temuProf Radwan?
Jak pieknie sie ciebie czyta taka szczesliwaJak cos nie wyjdzie tfu tfu to ja ci zrobie to dziecko
![]()
![]()
![]()
Ja tam lubię zdjęcia zielska oglądać, więc śmiało wrzucajSpokojnie Necia, zobaczysz wszystkie co do jednej. Jeszcze gdzieś ze 120szt, bo kilka mam podwójnie
![]()
Hahahahaha wariatkaSoooryyy ale nie a rady![]()
![]()
co sie odezwiesz to zawsze mysle o: jak to bylo??? Kluchy z duuu....pppyyyy
![]()
Jest ich trzech - wszystkich przerobilam poza MaciejemTak, tam chyba jest dwóch? Ojciec i syn. Prowadził ja przez jakiś czas syn ale konsultował z ojcem. Już nie pamiętam dokładnie bo to już parę lat temu
Bo my parami występujemy w przyrodzieHahahaha następna![]()