reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

Dzięki za kciuki, 2 egzaminy na 5 😁❤ Jeszcze o 17 kolejny, ale tu już luzik :)

Dziś oficjalnie wkroczyłam w drugi trymestr, juhuuu! 🎉😁 I jak na złość złamał mi się ząb, będę musiała go usunąć, bo boli :( Któraś z Was usuwała zęba w ciąży? Wszystko było ok?

Super, gratuluję 💞
Ja dziś również oficjalnie drugi trymestr rozpoczęty, 14+0 😊
Co do zębów, to ja nie usuwałam w ciąży ale ponoć ten drugi trymestr jest na to najlepszy 😊

reklama
Dzięki za kciuki, 2 egzaminy na 5 😁❤ Jeszcze o 17 kolejny, ale tu już luzik :)

Dziś oficjalnie wkroczyłam w drugi trymestr, juhuuu! 🎉😁 I jak na złość złamał mi się ząb, będę musiała go usunąć, bo boli :( Któraś z Was usuwała zęba w ciąży? Wszystko było ok?
Gratuluję! a mówiłaś że nic nie wiesz ;)
Mnie czeka leczenie kanałowe i zaczynam się poważnie zastanawiać czy nie wyrwac siódemki zamiast leczyc jest w fatalnym stanie a leczenie wszystkich zebów które mam do zrobienia zrujnuje mnie finansowo, nie byłam na to kompletnie przygotowana a wiekszość oszczędności poszło jak poobcinali nam pensje w czasie pandemii ;/ moja mama miała wyrywanego zęba w ciąży i wszystko było ok.

Wow piękny [emoji3059]
Ja nie robię takiej imprezy chociaż każda okazja dobra by się nawcinac [emoji16]
Jestem raczej aspołeczna niestety... ograniczyłam się do informowania koleżanek via messenger [emoji12]
I tak będę robić dalej [emoji4]

No i skoro dziecko nieplanowane to i budżetu na dziecko brak [emoji12] trzeba przyoszczedzic..

A właśnie sobie uswiadomilam, że w lutym mamy wielką imprezę zarezerwowaną w lokalu...Mati 18, Miki 16 i ja 41...chyba jeszcze chrzciny dorzucę co by taniej było... goście Ci sami plus kilkunastu nastolatków hehe...ale co tam [emoji6]
Ja też żadnego baby shower nie robie i nikt mi nie zrobi :p nie lubię i nie uznaję takich imprez :) a koleżanki pewnie odwiedzą przed i po porodem ale to będzie zwykłe spotkanie :)

Ha ha..ja tak po stracie Amelki jak zaszłam w ciążę i okazało sie, ze chłopak to aż do końca miałam nadzieję, że co nieco mu odpadnie miedzy nogami 😆a teraz czuję, że będzie chłopak ciekawe czy mnie intuicja zawiedzie czy nie...
A ja nie mam intuicji ani żadnych "życzeń" co do płci, będę się cieszyć z każdego byle było zdrowe ❤ chociaż ciekawa jestem czy na piątkowych prenatalnych coś zobaczy i mi powie :) będzie wtedy 12+2 myślicie, że może być za wcześnie?

Dzięki za kciuki, 2 egzaminy na 5 😁❤️ Jeszcze o 17 kolejny, ale tu już luzik :)

Gratuluje egzaminów 😁 kurczę z zębem nie pomogę :( i współczuje

@sandra_91 jakiś czas temu pisałaś że masz zęba do leczenia kanałowego. Wiesz może czy ten dentysta do którego chodzisz na Żeromskiego wykonuje leczenie kanałowe kobietą w ciąży na nfz ? mój niestety powiedział mi że jedynie prywatnie a czytałam że kobietą w ciąży przysługuje bezplatne leczenie kanałowe wszystkich zębów a nie tylko od 1-3, nie mówił mi nic ze nie ma już funduszy więc nie wiem czy nie próbuje mnie naciągnąć.

reklama
Dziewczyny która z Was pisała że używa krem bepanthen baby , jest ich kilka rodzaji który jest najlepszy ? Chce zamówić witaminy ,bo o 20zl tańsze niż w aptece stacjonarne .I dokupić parę rzeczy.

Do góry