Stelle
Fanka BB :)
Ja wczoraj sięgałam już do lodówek w biedronce po to tiramisu w plastikowym prostokatnym opakowaniu. Miałam takiego smakaJa maaaarze o tiramisu..... ale nie dość, że alkohol to jeszcze surowe żółtka.... jak żyć?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wczoraj sięgałam już do lodówek w biedronce po to tiramisu w plastikowym prostokatnym opakowaniu. Miałam takiego smakaJa maaaarze o tiramisu..... ale nie dość, że alkohol to jeszcze surowe żółtka.... jak żyć?
Kurcze, ja musiałabym chyba zdjęcie dodać jak mój wyglądaja zaraz jadę na gofry babelkowe. dziewczyny czy tylko ja mam taki wielki brzuch??? w sensie, taki wywalony, że ciąży nie ukryje, nie wciągnę tego ani nic...masakra po prostu
![]()
Klaudia faktycznie spory brzuszek. A ktory tydzien jestes?coś nie mogę bezpośrednio wrzucić zdjęcia. no patrzcie![]()
nigdy nie miałam problemów jakiś bardzo z figurą, brzuch miałam ale w miarę płaski,więc jestem w szoku. teoretycznie 9 tydzień. ale to chyba zależy od osobyKlaudia faktycznie spory brzuszek. A ktory tydzien jestes?
Tak mieszkam w Slupsku, ale ze Slawna pochodzeHehe no to pewnie mieszkasz w Słupsku bo ja w Sławnie i do Jarosławca mam najbliżej no do Darłówka też![]()
U mnie tez 9 tc i brzuch troche widac. Przynajmniej ja widzenigdy nie miałam problemów jakiś bardzo z figurą, brzuch miałam ale w miarę płaski,więc jestem w szoku. teoretycznie 9 tydzień. ale to chyba zależy od osoby![]()
O raju! Całkiem jak mój! Rano mam mniejszy, ale jak tylko zjem to amen [emoji85] wieczorne wstawię zdjęcie [emoji991] a Ty rano jak nie jesteś najedzona też od razu taki masz?coś nie mogę bezpośrednio wrzucić zdjęcia. no patrzcie [emoji38]
Ja zauważyłam że mi się zaokrąglił jak wczoraj był upał i kupiłam sobie strój jednoczęściowy, stanęłam przed lustrem i nie mogłam się nadziwićnigdy nie miałam problemów jakiś bardzo z figurą, brzuch miałam ale w miarę płaski,więc jestem w szoku. teoretycznie 9 tydzień. ale to chyba zależy od osoby![]()