Karanga
Fanka BB :)
To przychodzi całkiem naturalnieI tak sobie myślę bo to moja pierwsza ciąża.... Żadna Z moich koleżanek nie ma dziecimiło będzie poznać dziewczyny z dzieciakami mam nadzieję że się to uda
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To przychodzi całkiem naturalnieI tak sobie myślę bo to moja pierwsza ciąża.... Żadna Z moich koleżanek nie ma dziecimiło będzie poznać dziewczyny z dzieciakami mam nadzieję że się to uda
![]()
O mamoMoja mama wlasnie mi wyslala zdjecia jakiego zakupu dokonała dla pierwszej wnuczki. Hustawka hubrydowadzis do niej przyszla i wlasnie obczajają z tatą
![]()
Mam nadzieje, ze nie urodze 6goJa 6.12 ale córka i mąż urodziny w listopadzie, to drugie tez by moglo to jedną imprezą wszystkich będę załatwiać![]()
Moja mama nakupila mase zabawek i ubranek juzO mamoale poszaleli!
Bajer!
Ja mam na 4.12wiec też mogę byc listopadowa
![]()
Aaaa racja, mi też coś takiego mówiła na jeszcze poprzedniej wizycie. Zapomniałam z tego wszystkiego. Ja na wizycie tylko patrzę i czekam aż gin mówi że wszystkie parametry są ok15t3, powiedziala ze to ostatni tydzien gdzie podaja wymiar crl a potem juz wlasnie waga i inne pomiary, bo juz ciezko dzidziusia zmierzyc w taki sposob![]()
Haha i jeden prezent na Mikołaja i UrodzinyJa 6.12 ale córka i mąż urodziny w listopadzie, to drugie tez by moglo to jedną imprezą wszystkich będę załatwiać![]()
Nooo mam nadzieję że tak będzie. Tak pomyślałam bo żadne moje bliskie czy nawet dalsze koleżanki nie mają dzieci no totalnie nikt nawet w moim wieku czy starsze. Może pociągnę za sobą faleTo przychodzi całkiem naturalniew przychodni w trakcie czekania na szczepienie, w parku na spacerze, ja też chodziłam na przykład na siłownię na zajęcia "Fit mama" i tam poznałam koleżanki z dziećmi w wieku podobnym do moich
sama zobaczysz
mamy mają naturalna potrzebę rozmawiania z innymi mamami, po prostu się przyciągają
![]()
Wiem ze te M są beznadziejne wlasnie. No nie wiem moja mama bedzie jeszcze sie orientowac i ogladac w sklepie, kuzynka moja doradzila jego ze wszystkich wozkow jako najlepszego w sensie ten balios S...poszukam jeszcze opinii@Piernik98 co do wczorajszej rozmowy trafiłam na taki post![]()
Tylko nie mów żadnej koleżance że fajnie jakby też miała już dziecko albo że młodsza już nie będzieI tak sobie myślę bo to moja pierwsza ciąża.... Żadna Z moich koleżanek nie ma dziecimiło będzie poznać dziewczyny z dzieciakami mam nadzieję że się to uda
![]()