Asia Kasia
Fanka BB :)
Kocham burze.U nas burza byla i to poteznaogladalismy debate a tutaj nadchodzila ciemność. Nie lubie burzy ale wczorajszy gorac nie do wytrzymania
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kocham burze.U nas burza byla i to poteznaogladalismy debate a tutaj nadchodzila ciemność. Nie lubie burzy ale wczorajszy gorac nie do wytrzymania
![]()
Dziwne podczas snu nie miałam wyrzutówEj, ja też miewam takie sny i często nie z mężem w roli głównejAż mi wstyd, jak się budzę i mam wyrzuty sumienia
![]()
Kupione były prosto od bacy , tylko żeby zabić tą bakterie musi być wysoka temperatura ...Jak podgrzany na grillu to spokojnie, zresztą te zakopiańskie oscypki to podróba w większości i mógł być z mleka pasteryzowanego [emoji16]
Swoją drogą zjadłabym takiego z żurawinką [emoji1786]
Kupione były prosto od bacy , tylko żeby zabić tą bakterie musi być wysoka temperatura ...
Oj ciezko bylo. Nie moglam dlugo spac takie mialam zawroty glowy i mdlosci. Mam za godzine przyjąć i aż sie boje bo wychodze z domu za niedlugoHej Dziewczynyja dzisiaj nockę miałam z głowy, jeden z maleńkich sąsiadów mocno dawał czadu, takze przyzwyczajam się
dziś o 18stej spotkam się z naszym maluszkiem i nie mogę się doczekać
miłego dnia dla Was
@Piernik98 jak po tych lekach?
Nie. Dlatego ze mama wczesniej ogląsa te wszystkie rzeczy na żywo jakie są. Np wozek, przejedzie nim itp no a ja jednak mohe sobie w inrernecie tylko popatrzec. Po za tym my jakhysmy kupowali to tak po troszku bo sa duzy wydatek na raz no a moi rodzice sie pieniedzmi nie przejmuja bo to juz taki moment zycia gdy ma sie wszystko do czego sie dążyło. Zanim kupi to uzgadnia wszystko ze mną jakie itp. Ja oczywisciw bede im wciskac pieniążki za to wszystko jak przyjadą ale wiem ze nie wezmąDzień dobry paniom
A nie wolisz sama zamawiać na adres rodziców? Jednak fajnie się samodzielnie robi pierwszą wyprawkę![]()
Oj, to trzymam kciuki żeby się poprawiłoOj ciezko bylo. Nie moglam dlugo spac takie mialam zawroty glowy i mdlosci. Mam za godzine przyjąć i aż sie boje bo wychodze z domu za niedlugo![]()