reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Czy planujecie odrazu lozka czy moze przyatawki
Ja chce na pewno przystawkę. Znalazłam ostatnio taka która później można przerobić na pełnoprawne łóżeczko i chyba się na coś takiego zdecydujemy 😄

Załączniki

• B19B9965-7254-4CD6-BED1-E01168BDCFA5.png
    B19B9965-7254-4CD6-BED1-E01168BDCFA5.png
    116,6 KB · Wyświetleń: 87
Laski u nas znowu burza i tu na osiedlu walnęło porządnie dwa razy aż blok się zatrząsł...
W całej pl okropne burze. Ja właśnie na Mazurach to nocami ogromne. Ale dobrze się spi 🤪
Ja chce na pewno przystawkę. Znalazłam ostatnio taka która później można przerobić na pełnoprawne łóżeczko i chyba się na coś takiego zdecydujemy 😄
Wyślesz link? Bo mi zdjęcie coś się nie otwiera :(

Piernik, w którym jesteś tygodniu? Ja prócz przelewania w brzuchu to nic nie czuje 😢
I powodzenia na obronie! A jaki kierunek jeśli można spytać? :p
Dzis z OM 14+3 z tym ze lozysko na tylnej scianie i jestem dość szczupła i drobna. To podobno ma wplyw ze wczesniej sie czuje.
A kierunek pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna 😁😊

U nas burze wszędzie dookoła, a moją miejscowość z każdej strony omijają 🙈 Może to i lepiej, zawsze się raczej bałam burzy, bo mieszkamy dość wysoko i lubiło nam walnąć gdzieś koło domu :/

Byłam dzisiaj na rzęsach (lifting), brwi zrobione, jakieś maseczki, cuda wianki i normalnie zamiast czuć się wypoczęta, to padam na twarz 🙈 Ale pomyłam jeszcze okna i odkurzyłam, na szczęście obiad był z wczoraj. Chodzi mi jeszcze po głowie ciasto, ale chyba upiekę jutro na weekend 🤔 Dzisiaj już chyba tylko nauka mnie czeka 😁

I jak? Już jesteś po prenatalnych?
Jak było?
Powiem ci że nawet bez stresu, bo dzień wcześniej mialam USG w poradni i już tam miałam wstępne wyniki trisomii. Że jest bardzo małe ryzyko i że nosek jest piękny, także szłam na luzie na prenatalne. Zajęło mi to godzinę lacznie. Pobrali krew do badań i za tydzień wyniki. Mają dzwonić i umawiać się na kolejne USG około 20 tyg. Jeżeli wyniki krwi wyjdą źle to będą dzwonić i będę musiala przyjechać

reklama
W ta stronę chyba ciężko xd bo u dziewczynki to może coś urosnąć A u chłopca chyba nie odpadnie [emoji16]

Och, oby mojej nic nie wyrosło 😂 Chociaż staramy się jeszcze nie nakręcać to, że będzie dziewczynka, żeby dużego szoku nie przeżyć w razie czego 😁

Dzis z OM 14+3 z tym ze lozysko na tylnej scianie i jestem dość szczupła i drobna. To podobno ma wplyw ze wczesniej sie czuje.
A kierunek pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna 😁😊

Kurczę, ja też coś chyba czuję i tak się zastanawiam czy to możliwe, czy sobie wmawiam 🙈

Do góry