Nieee tylko nie na fbDziewczyny co z tą grupą na FB ? Może już warto by było otworzyć ? I aktywne dziewczyny dodawać . Zawsze można zrobić aut jak ktoś będzie nie aktywny ??
No i czy Wy też macie takie syfki na twarzy ? Bo ja normalnie mam masakre![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nieee tylko nie na fbDziewczyny co z tą grupą na FB ? Może już warto by było otworzyć ? I aktywne dziewczyny dodawać . Zawsze można zrobić aut jak ktoś będzie nie aktywny ??
Ja mam jakieś kostki w jednym miejscu... jak zaczęłam nosić maseczkę to miejsce stało się BARDZO suche a teraz są na nim małe, nieznikające kosteczkiDziewczyny co z tą grupą na FB ? Może już warto by było otworzyć ? I aktywne dziewczyny dodawać . Zawsze można zrobić aut jak ktoś będzie nie aktywny ??
Nie mówię o to była afera też kiedyś mówię do niej teściowoEj lachony co do tesciowej.... mowicie do nich mamo? Ja juz 9 lat po slubie ale dalej na per pani. Jakos nie przechodzi mi przez gardlo mama![]()
Tesciowo,tesciowo...Nie mówię o to była afera też kiedyś mówię do niej teściowo![]()
Ja mowie pani Z I ona do mnie ze tez mi na pani bedzie mowic. To jej powiedzialam ze jak tak bardzo chce to moze. Mnie najbardziej wkur..... jak ona do hanuta a miala lat 5 ze twoja mamusia nie chce do mnie mamo mowic a ja przeciesz tatusia mama jestem a ona to zona tatusia I powinna a nie mowi. Zjebawszy jak psa ja ja wtedy. Chyba pol jej bloku mnie slyszaloNie mówię o to była afera też kiedyś mówię do niej teściowo![]()
Ale to serio jest dobre, ja zawsze mówiłam na pani, potem na Ty, ale mnie to strasznie krępowało, a teraz babcia i jużZa chwile wszystkie będziemy mogły bezkarnie mówić „babciu”![]()
To tak jak jauff udało mi się nadrobić 10 stronja siedzę w pracy, jeszcze 2.5h.
gratuluję wszystkim wizytującym, super fotki![]()
ja się dziś zapisałam na prenatalne 06.07.