Nie no, serio, to tylko tak się wydaje, ale to same proste i szybkie rzeczyno to faktycznie nic szczególnego
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no, serio, to tylko tak się wydaje, ale to same proste i szybkie rzeczyno to faktycznie nic szczególnego
![]()
Nie no, serio, to tylko tak się wydaje, ale to same proste i szybkie rzeczy![]()
Przykro mi, bo wiem że na co inne się nastawiłaśHisteroskopie umówili ki dopiero na 24 lipca ....
skończył sieblimit badan na NFZ w czerwcu
Japier****
Jak urodzę przed 40 to będzie zajebisci* z ta klinika ....
Przykro mi, bo wiem że na co inne się nastawiłaś. A tu znów trzeba czekać, i takie życie z miesiąca na miesiąc
. Mam nadzieję, że dalej będziesz próbować naturalnie, może znów coś zaskoczy ❤.
Ten mój nowy lekarz powiedział mi żebym się tak bardzo nie stresowała czasem bo jestem jeszcze młoda. Wreszcie ktoś powiedział że jestem młoda
. Przypominam że jestem 84r
. Pierdzielił głupoty ale miło się tego słuchało
![]()
Histeroskopie umówili ki dopiero na 24 lipca ....
skończył sieblimit badan na NFZ w czerwcu
Japier****
Jak urodzę przed 40 to będzie zajebisci* z ta klinika ....
Ja już się czuje taka żałosna z tymi swoimi planami. Jakby ktoś nade mną siedział, widział moje starania i plany ale jednak postanowił ze mi się nie będzie to udawało ...Przykro mi, bo wiem że na co inne się nastawiłaś. A tu znów trzeba czekać, i takie życie z miesiąca na miesiąc
. Mam nadzieję, że dalej będziesz próbować naturalnie, może znów coś zaskoczy
.
Ten mój nowy lekarz powiedział mi żebym się tak bardzo nie stresowała czasem bo jestem jeszcze młoda. Wreszcie ktoś powiedział że jestem młoda
. Przypominam że jestem 84r
. Pierdzielił głupoty ale miło się tego słuchało
![]()
Dziewczyny dziś zapomniałam przed wstrzyknięciem wypuścić powietrze że strzykawki,chyba mi nic nie będzie co
Fakt, na jednym boczku równo 18Fredzia, bo Ty źle do tego podchodzisz, Ty jesteś pełnoletnią osiemnastką![]()
![]()