Jak bez wyświetlacz to masz trudniej. Patrzę tylko na te z wyświetlaczemMolly koniecznie kup z wyświetlaczembardzo Ci ułatwi szukanie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak bez wyświetlacz to masz trudniej. Patrzę tylko na te z wyświetlaczemMolly koniecznie kup z wyświetlaczembardzo Ci ułatwi szukanie
![]()
Ja się zastanawiam czasem, jakim kur*a prawem ktoś się dzieli naszym życiem z kimś innym, bezczelność po prostuMąż to jeszcze z radości u mnie koleżanka powiedziała wszystkim swoim koleżankom bo sama się wygadala, swoim dzieciom a nawet naszej pediatrze od dzieci!
Mi puścił parę sekund.Ja się tak zastanawiam byłam na wizycie 10+2 i lekarz mi powiedział że nie puści mi serduszka bo to za szybko i lepiej nie ryzykowac.. I tak myślę czy te Detektory to nie to samo? I jest szkodliwe tak szybko i tak często? Dziwne ze lekarze nie chcą puszczac albo nie często a w domu to można słuchać ile się chce?
Ja nie umiem znaleźć. Ale u Ciebie 11+2 a u mnie 8+4 lub 8+5. Chyba za wcześnie. Od kiedy słuchasz?Ja mam tez angelsounds ale we wtorek 2 razy znalazłam i dopiero dziś rano , bardzo mi ciężko , może mały za bardZo ucieka
Nasz detektor (mamy ten sam) nie ma wyświetlacza, ale można zainstalować do niego aplikacje na telefon. Ja do swojego w zestawie miałam kabelek do podłączenia telefonu.Niebezpieczny może być stres i panika kiedy się tętna nie odnajdzie![]()
Trzymam ogromnie!!!Hej, dziewczyny błagam trzymajcie kciuki. Chyba mam półpaśca a to podobno bardzo niebezpieczne w pierwszym trymestrze... Zaraz jadę do lekarza ;(
Będzie dobrze, trzymam kciukiHej, dziewczyny błagam trzymajcie kciuki. Chyba mam półpaśca a to podobno bardzo niebezpieczne w pierwszym trymestrze... Zaraz jadę do lekarza ;(