Mała.czarna
Fanka BB :)
I jak??Napewno dam znac gdy tylko powtorze![]()
Z tego stresu chyba dzis nie zasne![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak??Napewno dam znac gdy tylko powtorze![]()
Z tego stresu chyba dzis nie zasne![]()
Mi słabiutka kreska wyszła 11 dpo i to był test o czułości 25. Wcześniejsze testy wychodziły negatywne.
Czyli muszę być cierpliwa
Raczej nie warto. 11 dni po owulacji mialam biel wizira, 13 dni po owulacji dopiero cien cienia
NoMi obecnie wyszedł w 24 dc czyli bardzo wcześnie ale kiedy była owulacja nie wiem. Stosunek był natomiast w 13 dc
Niestety To samo co wczorajI jak??
Kiedy masz mieć okres?Niestety To samo co wczorajjeden test z ledwo widoczna kreska, drugi z wieczora calkiem negatywny...zaczekam jeszcze troche- moze sie pojawi laskawie @
![]()
Juz sama zgupialamKiedy masz mieć okres?
Ja nie umiem zbadać czy otwarta czy zamknietaJuz sama zgupialamwedlug flo mial byc 12 czerwca- mam ten kalendarzy od zawsze- czasem byly opoznienia, ale to max 5 dni do przodu lub w tyl. Dzis zrobilam drugi kalendarzyk,zeby porownac i wyszlo,ze 20 czerwca ma byc mc
chyba naprawde musze zaczekac i co ma byc to bedzie
no i wyczytalam,ze po zaplodnieniu szyjka macicy jest wysoko i zamknieta, a ja czuje,ze jest troche nizej i otwarta- wiec moze lada dzien przyjdzie @ i nici z dwoch kreseczek
![]()
Nie badajcie tej szyjki, bo nic Wam to nie da, a nabawicie się tylko jakiejś infekcji. Ja szyjkę wyczułam przy wkładaniu luteiny i była.nisko i otwarta, a już wiedziałam że jestem w ciąży, to był jakiś 28 DC. Teraz natomiast w ogóle jej nie czuje, więc musi być wysoko a jestem w 5 tygodniu i 5 dniuJa juz sama nie wiemtakie mam wrazenie,ze jest troszke otwarta,nizej i twarda
nie rob ilam tego wczesniej wiec nie mam porownania. Ale kilka dni temu byla calkowicie nisko,twraz tak jakby sie podniosla troche,nie wiem...musze odczekac w miare cierpliwie, bo zwariuje
![]()
Nigdy tego nie robilam,ale wszedzie pisza,zeby badac szyjke wtedy rozpozna sie kiedy owulacja,kiedy @ , a kiedy ciazaNie badajcie tej szyjki, bo nic Wam to nie da, a nabawicie się tylko jakiejś infekcji. Ja szyjkę wyczułam przy wkładaniu luteiny i była.nisko i otwarta, a już wiedziałam że jestem w ciąży, to był jakiś 28 DC. Teraz natomiast w ogóle jej nie czuje, więc musi być wysoko a jestem w 5 tygodniu i 5 dniu
zupełnie tak jak miNigdy tego nie robilam,ale wszedzie pisza,zeby badac szyjke wtedy rozpozna sie kiedy owulacja,kiedy @ , a kiedy ciazaPozostaje mi czekac na cud albo @
![]()