reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Tak, nasz najwiekszy cud Igor ❤️ na ostatniej wizycie miał 234 g (byłam 10.06) a jaki długi nie wiemy bo juz sie podkurczył 🤷‍♀️

Nos ma niby po mnie (bo mam mały nosek i sie rodzice śmieją, ze jak sie urodziłam to były tylko 2 dziurki bez chrzastki 😂😂) a przystojny i mądrymam nadzieję, ze będzie za tatą ❤️❤️
Jego mama tez jest bardzo mądra, wiec jesli bedzie po polowie, to idealnie. Ciesze sie Waszym cudem ❤ jak bedziesz rodzic to chyba wszystkie tu z zacisnietymi kciukami bedziemy siedziec! 🤣

reklama
I moje ulubione foto z 16.04.❤️ Wyłam jak bóbr jak je zobaczyłam 😁😁

(wybaczcie spamowanie forum)

15926829426735032367828537311476.jpg

Jego mama tez jest bardzo mądra, wiec jesli bedzie po polowie, to idealnie. Ciesze sie Waszym cudem ❤ jak bedziesz rodzic to chyba wszystkie tu z zacisnietymi kciukami bedziemy siedziec! 🤣

Ty mi nie pisz takich rzeczy, bo ja zaraz wyje jak bóbr! Dla mnie teraz nie można być miłym bo sie zaraz wzruszam 🙈🙈🙈🙈

A o porodzie nie chce jeszcze myśleć 😂😂😂

Ale jesteś bardzo kochana i Ci dziękuję za te ciepłe i cudowne słowa ❤️❤️

I przede wszystkim jak się temat zgłębi i przestanie wierzyć w bajki a zacznie słuchać prawdy. Wiedzą nas wyzwala.
Wiara nie stoi w sprzeczności z leczeniem to człowiek tworzy te bariery.
Pięknie [emoji3059] cos czuje ze w Twoim przypadku powiedzenie "do trzech razy sztuka" bedzie mialo zastosowanie :) my na maleństwo czekamy juz 4 lata, ale dopiero w tym roku zdecydowalismy sie na in vitro. Ja chcialam wczesniej, ale mąż jest wierzący bardzo i dlugo sie wahał. Zreszta nikt nam nigdy nie powiedzial tego co lekarz w tym roku, ze on jest na granicy bezplodnosci. I jak to uslyszal i ze wcale sie nie zapladnia niewiadomo ile komorek i wcale sie zarodkow nie niszczy po wyselekcjonowaniu lepszych, to powiedzial ze on juz chce to in vitro :D
Zabawne jak mogą się nagle zmienic poglądy, kiedy problem dotyka nas bezposrednio :)

Właśnie scratching ma być cykl przed transferem i tutaj tez zastanawiam się jak to działa bo skoro po zadrapania przyjdzie miesiaczka i całe endometrium się złuszczy to chyba i tak się odbuduje całe przed transferEm? Jeśli się mylę to proszę popraw mnie bo naprawdę nie wiem jak to ma działać.
A encorton ma być od dnia transferu.
Heparyna chyba bardziej pforilaktycznie bo mam mutacje mthfr ale homocysteina w normie
Encorton bym zaczela co najmniej 10 dni przed transferem brac,ale to ja😂.Zadrapanko endo ? Nie raz juz tutaj tak bylo,ze w cyklu poprzedzajacym i jakis sens to mialo,nie nam pojecia jaki,bo tego nie robilam,sprobuje znalezc jakas logiczna odpowiedz

I przede wszystkim jak się temat zgłębi i przestanie wierzyć w bajki a zacznie słuchać prawdy. Wiedzą nas wyzwala.
Wiara nie stoi w sprzeczności z leczeniem to człowiek tworzy te bariery.
Niesamowicie mądre jest to co napisalas. Uwazam dokladnie to samo. Stanowisko kosciola zmienia sie co jakis czas i są księża, ktorzy mówią zeby sie nie zamykac, bo wszystko sie moze zmienic. I ja sie z tym zgadzam

reklama
Ty mi nie pisz takich rzeczy, bo ja zaraz wyje jak bóbr! Dla mnie teraz nie można być miłym bo sie zaraz wzruszam 🙈🙈🙈🙈

A o porodzie nie chce jeszcze myśleć 😂😂😂

Ale jesteś bardzo kochana i Ci dziękuję za te ciepłe i cudowne słowa ❤️❤️
Wiem co czujesz! Ja tak mialam na stymulacji! Wzruszalam sie na reklamie whiskasa jak kot dostawal jesc, wzruszalam sie na reklamie merci, co chwila sie wzruszalam 🤣 ale to jest urocze ❤
Cudowne zdjęcia ❤

Do góry