Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja potrafię z zamkniętymi oczami wszystko zalelezc. On nic nie widzi. A jak pytam co mam mu zrobić jak pójdę i to tam będzie, no mówi, że niemożliwe bo szukał wszędzie. Oczywiście idę i to jest tam, gdzie być powinnoHehe faceci to mają wyobraźnie. Mój tak samo nigdy nie wie co w domu gdzie jest a ja nawet wiem po której stronie szuflady jakie rzeczy leżą.
Przyspiesz moze wizyte jak masz sie tak denerwowaćHej dziewczynyja osttanio mało wchodzę na forum, muszę się wam wygadac... Bo jest mi tak źle i tak się martwię
Dziś mój 8+6 od piątku czuje się super, nie mam mdłości.... Wczoraj nawet zrobiłam normalny obiad, na co wcześniej nie było szans. Bardzo mnie to martwi, do tego wcześniej zawsze w nocy musiałam coś zjeść bo byłam taka głodna, teraz już tego nie mam, wizytę mam dopiero 1.07 a ja już czuję że nie będzie dobrze, swoją drogą nie wiem czy wytrzymam do tej wizyty, jestem strasznie załamana, mam ochotę się poryczec![]()
Jak jesteśmy w domu, to mi to nie przeszkadza jak maz ubierze syna. A jak wychodzimy gdzies, to po prostu ubieram gp ja i tyleJakbyście widziały jak mój mąż dzisiaj ubrał synaoczopląsu można dostać, zawsze mu mówię że jak góra ma wzorki to spodnie gładkie, a jak spodnie we wzorki to góra gładka, ale oczywiście zawsze bierze to co jest pierwsze na kupce i nie patrzy
musiałam go zaraz przebrać jak to zobaczyłam
czasem się zastanawiam jak to możliwe że wziął mnie za żonę mając taki gust hahaha
![]()