reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Doris30:-) @Netiaskitchen

Cudowne widoki dziewczynki [emoji3590][emoji3590][emoji3590] gratuluje Wam calym sercem. [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Oskar to juz faktycznke kawał chłopa [emoji16][emoji16][emoji16]

@maria_92 kurcze, ciężka sprawa Kochana.. A masz jakieś plamienia/krwawienia/bole w boku?

I ogromne kciuki @Hope1989 i @Caro♤♤♤♤ za bety [emoji8][emoji8]
Żadnych plamien żadnych boli.
Wczoraj mnie chwilę bolał jakby lewy jajnik, takie klucie.
Widzę w nim chyba winowajcę bo 4-6 dpt mnie pobolewalo w tamtych okolicach

My jesteśmy porządne dziewczyny i się nie alkoholizujemy w weekendy😂😜😘.
U mnie spoko, na razie humor dopisuje ale to pewnie do czasu. Za tydzień zaczynam brać leki do transferu 🙂. Czekam jeszcze na cytologię bo wychodzi na to że nie miałam robionej przez 2 lata 😱. Trochę się boję, bo to różnie bywa 🤔
Kochana na pewno wyniki będą dobre. Kurcze, juz za tydzień zaczynasz leki. Super 😁ja za dwa tygodnie ale juz zaczynam sie stresować. Ciekawe co tam u naszej @bazylia128 . Bo wy mniej wiecej w tym samym czasie będziecie mialy transfer wiec kochana lipiec jest nasz✊✊✊

My jesteśmy porządne dziewczyny i się nie alkoholizujemy w weekendy😂😜😘.
U mnie spoko, na razie humor dopisuje ale to pewnie do czasu. Za tydzień zaczynam brać leki do transferu 🙂. Czekam jeszcze na cytologię bo wychodzi na to że nie miałam robionej przez 2 lata 😱. Trochę się boję, bo to różnie bywa 🤔

Oo super że zaczynasz już za tydzień 😘😘 Jakie leki będziesz brała, wiesz już??

Kurcze, dziewczyny tak se siedzę i myślę czy to jednak normalne że ten buserelin(suprecur) muszę tak długo wstrzykiwać przed pierwszą wizytą... Zaczęłam 4.06 a wizytę mam dopiero 30.06... Praktycznie cały miesiąc tylko te wyciszanie.. Czy to normalne?? U Was jak było zanim zaczełyście stymulacje???

Hej kochana. Dobrze,że się zresetowalas ;) ja tak sobie myślę,że nie pije alkoholu tak ogólnie, czasem strzeliłam jakiegoś drinka z Martini i tyle było mojego. Ostatni raz schlalam się A właściwie dziewczyny mnie schlaly na moim panienkami, czyli 9 lat temu.. A teraz sobie czemi myślę, jak mnie ktoś wkurzy, że by mi taki resecik się przydał. No ale długo się nie zapowiada;)
Cieszę się,że tak szybko czas leci i już niedługo będziecie w Polsce.
Ja dzisiaj od rana poddenerwowana, założyłam świeżo wyprane adidasy i wdeplam w gó..wno psie na podwórku! Brat meza za dwa psy i dwie dorosłe córki i jeszcze nigdy nie widziałam,żeby sprzątaly po swoich piaskach a ja omijam te pola mi się, które brat sprząta co kilka dni... wrrr. Dzis jestem jakas poddenerwowana. Ale wieczorem mam wizytę i mam nadzieję,że widok Hani mi wszystko wynagrodzi [emoji173]
Ogólnie rosniemy, pojawiają się jakies takie typowo ciążowe dolegliwości typu zgaga, drętwienie dłoni, skurcze łydek no i kręgosłup mój krzywy się odzywa ale to wszystko nieważne. Maz moj wroci za 2 tygodnie i tak nam czas płynie na odliczaniu. Jak wróci to zabieramy się za pokoik ;)
Pogoda u nas brzydka już 3 dzień i nie bardzo chce sie cos robic..
Powodzenia na wizycie!!!❤️ Dawaj znać po koniecznie 😘😘😘

Hello kobitki. Jest tu któraś po pierwszej wizycie u docenta Pasnika?? Nie chodzi mi o jego stale pacjentki tylko takie które sa po pierwszej wizycie i mają listę badań

reklama
Hej kochana. Dobrze,że się zresetowalas ;) ja tak sobie myślę,że nie pije alkoholu tak ogólnie, czasem strzeliłam jakiegoś drinka z Martini i tyle było mojego. Ostatni raz schlalam się A właściwie dziewczyny mnie schlaly na moim panienkami, czyli 9 lat temu.. A teraz sobie czemi myślę, jak mnie ktoś wkurzy, że by mi taki resecik się przydał. No ale długo się nie zapowiada;)
Cieszę się,że tak szybko czas leci i już niedługo będziecie w Polsce.
Ja dzisiaj od rana poddenerwowana, założyłam świeżo wyprane adidasy i wdeplam w gó..wno psie na podwórku! Brat meza za dwa psy i dwie dorosłe córki i jeszcze nigdy nie widziałam,żeby sprzątaly po swoich piaskach a ja omijam te pola mi się, które brat sprząta co kilka dni... wrrr. Dzis jestem jakas poddenerwowana. Ale wieczorem mam wizytę i mam nadzieję,że widok Hani mi wszystko wynagrodzi [emoji173]
Ogólnie rosniemy, pojawiają się jakies takie typowo ciążowe dolegliwości typu zgaga, drętwienie dłoni, skurcze łydek no i kręgosłup mój krzywy się odzywa ale to wszystko nieważne. Maz moj wroci za 2 tygodnie i tak nam czas płynie na odliczaniu. Jak wróci to zabieramy się za pokoik ;)
Pogoda u nas brzydka już 3 dzień i nie bardzo chce sie cos robic..
Na pewno u Hani wszystko dobrze. Bedziecie robic pokoik malutkiej . Boziu , to chyba piekne uczucie. Moje marzenie🥰
Powiem ci szczerze ze podziwiam Cię, ze dajesz rade tak bez męża. Ja to nie daje rady jak on na noc zostaje a co dopiero 2 tygodnie.
A z tym resecikiem to mi sie zdarza raz na dwa lata. Teraz na dlugo mam wstret do alkoholu. Chyba ze kieliszek winka czerwonego to przeciez nie alkohol😂😂😂

Do góry