Ja dostałam od swojego gina skierowanie.Dziewczyny dostaliście skierowanie na badania prenatalne ?? Bo dzownilam teraz się zapisać do jednej kliniki i się mnie pani pytała czy mam skierowanie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja dostałam od swojego gina skierowanie.Dziewczyny dostaliście skierowanie na badania prenatalne ?? Bo dzownilam teraz się zapisać do jednej kliniki i się mnie pani pytała czy mam skierowanie
Trzeba dodać ze wizyta położnicza u polskiego lekarza prywatnie kosztuje tu 130-160fTylko w uk to jest wszystko NHS. Przecież można chodzić do polskiego lekarza w uk i będzie podtrzymywał ciążę prywatnie.
Tu poprostu do 12 tygodnia ciąży nie uznaja. Chyba że miałaś już 4 poronienia to wtedy wysyłają do kliniki poronień i masz w tedy B.dobrą opiekę.
acyklowir jak najbardziej dopuszczalny, właśnie go biorę co (prawda w tabletkach). Przekopałam dane naukowe i nie ma żadnych przeciwskazan.Acyklovir przeciwskazany w ciazy.Dopuszczalny donativir-nazwa handlowa kremu vratizolin
Wiem,ze go bierzesz na polpasca.Nas uczono,ze szkodliwy,bo jest co innego w postaci kremu.Natomiast alternatywy doustnej, leczenia polpasca wlasciwie nie ma.acyklowir jak najbardziej dopuszczalny, właśnie go biorę co (prawda w tabletkach). Przekopałam dane naukowe i nie ma żadnych przeciwskazan.
Tak, bo ja po przejściach z ciążami i już miałam jedno usg w 8 tyg.Tak dzwoniła do mnie czy wyrażam zgodę itp. Ooo to super ze tak szybko ci wysłali listdaj znać jak poszło
![]()
A ja dziś bez sił totalnie leżę i nic nie robięW ogóle muszę powiedzieć, że dzisiaj się jakoś dziwnie dobrze czuję. I nawet zmęczona jakoś bardzo nie jestem. Niby fajnie z ale trochę mnie to martwidobrze że Wy też czasem macie dni bez objawów, a jest wszystko ok...