Sprostowanie!!! Miałam inną jednostkę. Po przeliczeniu to wychodzi 14.1 w każdym razie owulacja i tak i tak była [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego? Nic tylko się cieszyć [emoji3590]
Taki wielki jest przy ciąży [emoji848][emoji848][emoji848]
No i mam wynik tsh-1,81 .. czyli idealnie , a w sobotę 3,52. Jutro czeka mnie wycieczka do innego labo, bo teraz niewiadomo któremu wynikowi wierzyć, a jakieś leki trzeba brac. Więc jeśli wynik mam ten niższy, to szansa na ciążę jeszcze jest, choć się nie spodziewam jakoś![]()
Żylaki niestety uszkadzają ejakulat. Może być tak że po operacji poprawi się o milion procent. Bądź dobrej myśli, dobre nastawienie dużo pomaga.ja pisałam i musimy jeszcze poczekać ale na zabieg pójdzie na pewno z tym ze nie wiem czemu te wyniki są aż tak złe nie przegrzewa jąder ma luźne gatki wręcz spodenki mamy prysznic wiec kąpiele i sauna odpadają a na słońcu oboje czujemy się słabo wiec unikamy zdrowo się odżywia bo ja gotuje [emoji85]
Dostaje mnóstwo witamin i dupa po prostu szok zero alkoholu zero papierosów szczupła sylwetka załamka boje się ze nie wiele sie poprawi bo operacji bo tak tez może być![]()
Cześć Dziewczyny, Wy wiecie wszystko więc może mi podpowiecieW tym miesiącu dokładnie od połowy cyklu zaczęłam z polecenia lekarza brać ovarin. Po kilku dniach od rozpoczecia brania po stosunku miałam lekkie plamienia. @ Miałam dostać dzisiaj czyli 23.06 jednak już od 19.06 zaczęłam plamić zazwyczaj 2 lub 3 dnia mam bardzo obfity @ teraz to nadal sa plamienia bardziej. W sumie nie wiem co mam o tym myśleć. Czy ovarin mógł mieć już teraz na to wpływ? Lekarz twierdził, że jakiekolwiek skutki ovarinu odczuje dopiero w następnym cyklu najwcześniej.
Dziewczyny, miesiąc temu poroniłam (puste jajo płodowe), przez ten czas porobiłam sobie wiele badań, a dzisiaj otrzymałam kolejne wyniki. Trzy są bardzo słabe:
Androstendion 405- norma 340 (zawsze miałam z nim problem, dlatego przez kilka lat brałam antykoncepcję)
TSH 3,1 (teoretycznie w normie, ale nie w momencie starań...)
Nieszczęsna prolaktyna 59 - norma do 23
Dodam, że nadal czekam na pierwszą @ po poronieniu. Czy któraś z Was miała podobne problemy? Czy udało się to w miarę szybko wyregulować? Jutro umówię się na wizytę do mojego gin, wysłałam też prośbę do mojego byłego ginekologa -endokrynologa z prośbą o konsultacje, ale może dowiem się wcześniej już czegoś od Was![]()
O widzisz to może ja trafiłam na jakieś dziwneMoje testy owu z allegro, jeśli chodzi o horien medical działają cały czas tak samo [emoji4]
Zrobiłam dzisiaj progesteron, okaże się czy miałam tą owulację [emoji51]
Czyli owu była! Super!No i mam wynik progesteron 45 [emoji55]
Edit: to inna jednostka, prawidłowo wynik 14.