reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

Ciąża to słaby czas na takie decyzje ale może się przestraszył?
Powiem Ci, że mój też nie był zachwycony, na początku mówił, że nie cieszy się z tej ciąży itp. Ale jak wczoraj zobaczył film z USG na którym widać już wyraźnie dziecko to zmienił nastawienie.
Może Twój też jak zobaczy już większe dzieciątko, które rusza się w brzuchu to zmięknie?
Szczerze? Liczę na to trochę. Ale też nie chciałabym żeby postanowił zostać ze mną tylko ze względu na bejbulka 🤷‍♀️😞
Nie ma co gdybać teraz. Po prostu muszę dać mu czas.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny a tak na zmianę tematu na wybory się wybieracie haha czy raczej omijać takich miejsc przez wirusa?
koniecznie, nie zdzierżę, tego co teraz się dzieje
plan jest taki by wybrać się z samiutkiego rana

A ja się wam pochwalę jakie karteczki przygotowalam dla mojego rodzeństwa [emoji7] Już wysłałam, ale nie dojdą na wtedy co potrzebuje, więc ostatecznie powiem im w inny sposób.. Ale i tak się jaram [emoji7] a dziś przyjdą albumy dla rodziców z miłą wiadomością na końcu [emoji3059] zrobiliśmy sobie też pierwsze zdjęcia [emoji4]Zobacz załącznik 1138728Zobacz załącznik 1138729

przecudne!

@Iwona Waw witaj

wszystkim wizytującym dziś życzę powodzenia i proszę tylko o same dobre wiadomości :-)

Ja tylko na telefonie , laptopa dostałam takiego wymarzonego rok temu w kwietniu i jeszcze zafoliowany , albo brak czadu albo syn wiadomo ze sie za niego chętnie weźmie :D

reklama
Iwona niezly mess cycle

Ja to nawet zaparciami nie moge nazwac. Po prostu chodze max 2x w tyg. Nie wiem co z tym zrobic. Tone badan juz mialam.
Co wszyscy tak z tym majonezem. Ja tez na sniadanie jadlam
Może taka Twoja "uroda". Są ludzie co chodzą co łyk kawy 10 razy na dzień a są tacy, że raz na tydzień starczy 🤷🏻‍♀️

Do góry