Nawet bardzo dziwne...Też miałam ciągle encorton, straching tez. Już kiedyś pisałam, że klasy zarodków u mnie nie mówią. Papierów z hodowli też nie dają... Dziwne.
Przeciez niektorzy nawet maja filmy z rozwoju zarodkow...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet bardzo dziwne...Też miałam ciągle encorton, straching tez. Już kiedyś pisałam, że klasy zarodków u mnie nie mówią. Papierów z hodowli też nie dają... Dziwne.
Tak, pierwszy. Ale moja wiara jest w krytycznym stanie...Ale to będzie pierwszy transfer z wytycznymi wujka Jarka, nie?
Ja mam przeczucie, że się uda.
Dawaj, trochę wiary, tak tylko troszkę, ale jednak... [emoji8]
Fiuuuu dobrze, że nie tak szybko mnie zajdzieszJeju jakie udka apetyczne fiu fiu. Jak nie wyjdze mi z staraniami to zostanę lesbą i sobie znajdę takie nóżki o !![]()
Ja to sie czasem zastanawiam: lepiej wierzyc w powodzenie czy nie wierzyc i olewac to?!Tak, pierwszy. Ale moja wiara jest w krytycznym stanie...
Od okresu sama siebie nie poznaję, ten dzień jest coraz bliżej. Plan mam, kolejna stymulacja jak te moje dwie bidulki nie podołająNo... sluchaj, jesli sie nie uda, to wstanie nowy dzien i bedziesz walczyc dalej. Ja tez bede. I dasz rade! Musisz tylko oddychac jak myslisz o tym ze sie nie uda... bo mi to az dech zapiera czasem taki paraliz...
Moze pomysl o tym co zrobisz dalej jesli sie nie uda?
Haha pilnuj sie!!Fiuuuu dobrze, że nie tak szybko mnie zajdziesz![]()
Ale jest jakiś powód? Przeciez teraz podchodzisz, że zmienionym przez docenta leczeniem. Nie na darmo mówiąna niego wujek, przyczynił się do masy ciąż tutaj.Tak, pierwszy. Ale moja wiara jest w krytycznym stanie...
Noooo to wiesz co moze idz na akupunkture?? A dostaniesz relanium?!Od okresu sama siebie nie poznaję, ten dzień jest coraz bliżej. Plan mam, kolejna stymulacja jak te moje dwie bidulki nie podołają
hehehehehehehehehehhee - ale z ciebie miła i madra kobietkaJak Tobie się ulewało o kwiatkach, psach, perypetiach z mężem.. a potem jak Ci się przelewało " w gaciach " od sexu na zgodę i wszyscy musieli to czytać to było dobrze. Ale jak się komuś uda i chce sie radością pochwalić to już jest brak wyczucia.. ciekawe. To może trzeba napisać do Administratorki ,żeby zmieniła temat wątku na "kto po nieudanym in vitro" i wszystkie, którym się udało niech spadają na drzewo?
No proszę Cię, trochę "wyczucia" @Ananasowa93 kochana bardzo Ci gratuluję życiowej mądrości, nie każda potrafi w tak mądry i rozsądny sposób przeżywać swoje niepowodzenia. Wspieram Cię całym sercem i wiem,że niedługo i Wam się uda [emoji173][emoji173][emoji173] wspaniała z Ciebie przyjaciółka.
Zaczynam trochę nie ufać tej mojej klinice i między innymi dlatego zaczęłam myśleć o tych dwóch zarodkach. Żeby je wziąć i z tamtąd spierdzielać do BocianaNawet bardzo dziwne...
Przeciez niektorzy nawet maja filmy z rozwoju zarodkow...