reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
Hehe, zgodzę się z Aurelią.
Iwonka - ta do 9 czy 7 kilo fajnie wygląda, chyba z jakimiś "bajerami" jest? Też oglądałam właśnie takie dla małych dzieci i mi się podobały, widziałam też takie, z których jak dziecko trochę odrośnie, to poprostu fotelik można zrobić... np. HUŚTAWKA FISHER PRICE DELUX 3w1_ZAWSZE NAJTANIEJ (301198231) - Aukcje internetowe Allegro

mi tez sie wydaje że takie są bardziej praktyczniejsze bo maluch juz od małego korzysta :tak: i na dłużej starcza .MA fajna opcje bujania ...nie trzeba stać i machać ręką tylko mamy chwilke dla siebie .

pola na lato super sie sprawdzi :) ale zimą to już powinna być odrobinę cieplejsza i większa pościel ;-)

dziękuję za radę
Chyba od razu kupię wypełnienie pościeli i ze dwa komplety poszewek, z tym, że na zimę kupię jakieś cieplejsze

nie chodzi o ogródek ...sa jeszcze place zabaw pod blokiem albo w miasteczkach :tak:
Chodzi o to że wg. mnie to ..." impreza na chwile" taka huśtawka ...wydaje mi sie mało stabilna ...i wykonana ze słabego materiału .

Lepiej zamontować huśtawkę w futrynie drzwi ...niz tarmosic sie z taką " landara " po całym mieszkaniu ...rozkładac , składac i ogólnie zajmowac miejsce w mieszkaniu .

poza tym na allegro pełno jest takich używanych i w każdej ofercie piszą " mało używana , sporadycznie uzżywana , prawie nie używana " ..to o czymś świadczy

Napisałam swoje odczucia kochana bo mam do tego prawo i nie ma co sie " kwasic :-p "
:-D:-D:-D:-D jak juz pisalam ... ja przecie tez mam ogrodek :-pwiec sie nie kwasze :-D:sorry2: a co do tej chustawki to tak pisalam ze wlasnie trzeba ostroznie bujac bo sie odrywa od podlogi,ale i tak sie siedzi przy dziecku i zawsze nozke mozna swoja postawic na tym stelazu i spokojnie bujac malca:tak:No i jedynym plusem tez jest to ze i starszego malca mozna w nia wsadzic.
w pierwszym lepszym sklepie budowlanym albo dla majsterkowiczów dostaniesz metalowe haki ...potem tylko zrobic wiertarką z odpowiednim wiertłem do metalu dziurę i już masz zamontowany hak .

a jak ci sie znudzi to zawsze możesz na haku powiesić sobie dzwoneczki :-p albo inne ustrojstwo ;-)
No albo swojego malzonka jak ja dzis mialam ochote:crazy: :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hehe, zgodzę się z Aurelią.
Iwonka - ta do 9 czy 7 kilo fajnie wygląda, chyba z jakimiś "bajerami" jest? Też oglądałam właśnie takie dla małych dzieci i mi się podobały, widziałam też takie, z których jak dziecko trochę odrośnie, to poprostu fotelik można zrobić... np. HUŚTAWKA FISHER PRICE DELUX 3w1_ZAWSZE NAJTANIEJ (301198231) - Aukcje internetowe Allegro
Szopek - ta, której link fkleiłaś wygląda ok i cena przystępna.:-) Tylko sama się zastanawiam, czy nie lepiej taką zwykłą w futrynie drzwi zawiesić.. na dłużej starczy.
O ta jest tez fajna no i 3 funkcyjna wiec mysle ze warto ja by bylo kupic Bo i jest odrazu lezaczek i hustawka i krzeselko bujane dla starszego ..Moja tez mam kilka mocy bujania,a na gorze kolorowe swiatelka a po bokach wisze dwie zabawki ktore jak sie pociagnie to wlaczaja melodyjke i takie tam... za uzywana dalam 200 w sklepie ponad 300 nowa a wtedy ponad 400:szok:

Dziewczyny mam pytanko, zwłaszcza do doświadczonych mam, o pościel do wózeczka.
Kupować wypełnienie i poszewki, czy może takie 2w 1, jak to w aukcji poniżej??
~ NOWOŚĆ - POŚCIEL KOMPLET DO WÓZKA MAMO-TATO (301168692) - Aukcje internetowe Allegro

Ja nie mialam takiej poscieli,zreszta zadnej nie mialam....I tak na pocxatku bvedzie cieplo i lato wiec to tylko chyba by na dno posluzylo. Ja mialam kocyk na dnie polozony lub pieluszke tertrowa a jak zimno to i tak kombinezon i cieply koc zimą:tak:

nie czuje żebym kogoś uraziła ....pobiła ..zrobiła krzywdę

Wyraziłam koleżeńsko swoje zdanie bo poczułam ironie ...i nie sadze by Iwonka sie obraziła bo znamy sie z innego wątku i wiem że z niej spoko wyluzowana babeczka :tak:

Och dzis to nie jestem juz taka wyluzowana,bo moj mnie wpienil do lez.:baffled: ale milo ze tak o mnie myslisz.:-) Zaszlo male nieporozumienie i moze sie poczulas tak a nie inaczej,choc nie to mialam na celu.:sorry2:

mi tez sie wydaje że takie są bardziej praktyczniejsze bo maluch juz od małego korzysta :tak: i na dłużej starcza .MA fajna opcje bujania ...nie trzeba stać i machać ręką tylko mamy chwilke dla siebie .
O to tak,wlaczalam bujanie i dziecko mialo frajde....a ja wolny czas choc na chwile.:tak:

szopek - siostra Moja miała taką dla Juli ale za dużo się w niej nie chciała huśtać bo bardzo szybko się ztrzymywała ta huśtawka i szybko można wypaść z niej bo się podnosi :-( a można przymocować taką huśtawkę do sufitu w bloku tak mają znajomi :tak:

Łania - nio ta przez Ciebie zaproponowana huśtawka jest fajna :tak:

Pola - śliczna ta pościel też myślałam o czymś takim ;-) nawet wydaje Mi się że potem można ją spokojnie włożyć do łóżeczka

reklama
Do góry