reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja bym sie wczoraj w takim kombinezonie posikała 🤣🤣🤣🙊już tak długo u znajomych zwlekałam z pójściem do wc bo tutaj zagadalam , tam zagadalam .. i już biegłam do kibelka .. wchodzę , próbuje rozpiać zamek z boku i ni cholery .. ciągnę , szarpie , spociłam się jak szczur .. ani zlecieć na dół , bo już czuje ze nie dam rady po schodach zejść 🤣🤣🤣🤣i już się w myślach zaczynałam modlić i nagle fuuuuu. poszedł .... zamek oczywiście 🤣🤣🤣🤣🤣
😂 😂 😂 już to widze i się zastanawiałam co bym zrobila gdybym się jednak posikala - chyba bym się cala wychlapala woda żeby nie było widać roznicy ;)

Ja musze buta przymierzyć bo mam maly rozmiar - zaraz po punkcji kupiłam sobie buty do biegania treckingowego to @fredka84 się zapytala czy damskich nie było ;) 😅😂
Ja poki nie zaczelam kupowac w tym sklepie to tez musialam mierzyc.W zeszlym roku kupilam tam buty ktore oczywiscie moj maz skwitowal ze sa dla starej baby.Oczywuscie z mojej strony foch i opierdziel ze no przeciez sie nie zna a kolezankom sie podobaja.I stojac sobie w nich na przystanku po tygodniach ich noszenia pewna starsza pani gapiac sie na mnie zapytala gdzie kupilam takie super buty🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️No prorocze slowa mwza hehehe a buyy i tak super wiec nadal nosze😁

reklama
Ja poki nie zaczelam kupowac w tym sklepie to tez musialam mierzyc.W zeszlym roku kupilam tam buty ktore oczywiscie moj maz skwitowal ze sa dla starej baby.Oczywuscie z mojej strony foch i opierdziel ze no przeciez sie nie zna a kolezankom sie podobaja.I stojac sobie w nich na przystanku po tygodniach ich noszenia pewna starsza pani gapiac sie na mnie zapytala gdzie kupilam takie super buty🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️No prorocze slowa mwza hehehe a buyy i tak super wiec nadal nosze😁
😂😂😂😂😂 upłakałam się;)

Do góry