Moj maz to nawet nie wie jak ten ciuch sie nazywa heheheJa szukałam zamka nie mając go![]()
musiałam zdjąć cały by się do majciochów dostać, ekstra sposób jak Ci sie nei chce amorów - zanim rozbierze już sie wkurzy
![]()
reklama
To uwazaj bo ja mam uprawnienia zeby zalozyc niebieska karteAle serio AMH to podstawa.Bo mozesz byc mloda a miec niskie wiec to naprawde dziwne
Wiesz co, tutaj w Anglii wogole Ci wszyscy lekarze sa dziwni, serio

bazylia128
Fanka BB :)
Dziewczyny ja bym sie wczoraj w takim kombinezonie posikałajuż tak długo u znajomych zwlekałam z pójściem do wc bo tutaj zagadalam , tam zagadalam .. i już biegłam do kibelka .. wchodzę , próbuje rozpiać zamek z boku i ni cholery .. ciągnę , szarpie , spociłam się jak szczur .. ani zlecieć na dół , bo już czuje ze nie dam rady po schodach zejść
i już się w myślach zaczynałam modlić i nagle fuuuuu. poszedł .... zamek oczywiście
![]()

bazylia128
Wlasnie miałam to samo napisac! @Kasiekt ty jesteś dobra w emotkachTo uwazaj bo ja mam uprawnienia zeby zalozyc niebieska karteAle serio AMH to podstawa.Bo mozesz byc mloda a miec niskie wiec to naprawde dziwne
Ja poki nie zaczelam kupowac w tym sklepie to tez musialam mierzyc.W zeszlym roku kupilam tam buty ktore oczywiscie moj maz skwitowal ze sa dla starej baby.Oczywuscie z mojej strony foch i opierdziel ze no przeciez sie nie zna a kolezankom sie podobaja.I stojac sobie w nich na przystanku po tygodniach ich noszenia pewna starsza pani gapiac sie na mnie zapytala gdzie kupilam takie super butyJa musze buta przymierzyć bo mam maly rozmiar - zaraz po punkcji kupiłam sobie buty do biegania treckingowego to @fredka84 się zapytala czy damskich nie było![]()
![]()

bazylia128
Dla mojego spodnica czy sukienka to jedno i to samoMoj maz to nawet nie wie jak ten ciuch sie nazywa hehehe
Zaklada sie ja jak jest przemoc w rodzinie-w Polsce.Do tego sa uprawnieni tylko policja,sluzba zdrowia,pedagog szkolny i pracownik socjalnyWiesz co, tutaj w Anglii wogole Ci wszyscy lekarze sa dziwni, serioA moze mi badali i nic o tym nie wiem...
Btw, a co to niebieska karta ??
![]()
bazylia128
hehehehehehehe uwielbiam Cie - twoja niewiedza w tym temacie swiadczy tylko o tym ze w rodzinie nie było problemówWiesz co, tutaj w Anglii wogole Ci wszyscy lekarze sa dziwni, serioA moze mi badali i nic o tym nie wiem...
Btw, a co to niebieska karta ??
![]()
Odbieramy na tych samych falach heheheWlasnie miałam to samo napisac! @Kasiekt ty jesteś dobra w emotkachja mam chyba trzy swoje ulubione i tak się nimi caly czas posilkuje
![]()

reklama
bazylia128
Ja poki nie zaczelam kupowac w tym sklepie to tez musialam mierzyc.W zeszlym roku kupilam tam buty ktore oczywiscie moj maz skwitowal ze sa dla starej baby.Oczywuscie z mojej strony foch i opierdziel ze no przeciez sie nie zna a kolezankom sie podobaja.I stojac sobie w nich na przystanku po tygodniach ich noszenia pewna starsza pani gapiac sie na mnie zapytala gdzie kupilam takie super butyNo prorocze slowa mwza hehehe a buyy i tak super wiec nadal nosze
![]()

Podziel się: