Mierzyłem była dobra, ale nie robiłam pod obciążeniem :-( w sumie to może być kierunek, bo miałam problemy z lajtacją. Potrafiła mi się sama rozkręcić od nowa.a prolaktyna? Za wysoka utrudnia zajscie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mierzyłem była dobra, ale nie robiłam pod obciążeniem :-( w sumie to może być kierunek, bo miałam problemy z lajtacją. Potrafiła mi się sama rozkręcić od nowa.a prolaktyna? Za wysoka utrudnia zajscie
Boziuniuuuu przecież dziecko tyle wazyJa do niedawna ważyłam 47.. Jakoś przyrabalam niedawno
Bo niziutka jestem dlatego tyle ważę![]()
Myśle ze chodzi o hormony, żeby przypadkiem nie zaczęły te guzki rosnąć jak zaczniesz się stymulować do ivf.Hej mam pytanko jestem w trakcie badań do pierwszej procedury ivf i lekarz mi zlecił USG piersi na którym wyszło dużo torbieli i skierował mnie do onkologa żeby skonsultować wyniki. Jak myślicie czy takie torbiele mogą być przeciwwskazaniem do ivf? Dziś mam wizytę u onkologa ale może któraś z was mi pomoże może znacie taki przypadek.
Boziuniuuuu przecież dziecko tyle wazy![]()
![]()
Zjedz jakas pizze czy co
![]()
zobacz ile dziadostwa w siebie pakujesz - po tym się tyjeJem ciągleTaka przemianę materii mam
Ale zaczęło mi się tyć cholera jasna...
![]()
1 zarodek za wizję lokalną. Monitoring tak często jest że na kilka zarodków już pewnie każda z nas by uzbierałaNie dziwie się, że macie dosyć tych starań, kasy... badań... To jest naprawdę dla silnych psychicznie, bo to szlak człowieka tylko trafia...
Ile się płaci za zamrożenie 1 zarodka??
Aż się boje ile wydamDzwine, że u ginekologów nie można płacić jakoś w naturze
![]()
Myśle ze chodzi o hormony, żeby przypadkiem nie zaczęły te guzki rosnąć jak zaczniesz się stymulować do ivf.