Margoolcia
Fanka BB :)
Po menopurze było ok. Siniaków brak i nie swedzialo.Dziewczyny ktora brala-wstrzykiwala menopur?Jak sie po tym czulyscie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po menopurze było ok. Siniaków brak i nie swedzialo.Dziewczyny ktora brala-wstrzykiwala menopur?Jak sie po tym czulyscie?
a prolaktyna? Za wysoka utrudnia zajscieQurcze może sobie to zrobię:-)
Ten immufenotyp? Już wysyłamA mozesz mi wysłać na priv te badania co robiłaś?
Pewnie ilość zależy od wagi. Ja brałam 375 iuJa wstrzykuje menopur 150 iu, czuje sie po tym senna i troszke oslabiona, mam czasem bole jajnikow ale dramatu nie ma![]()
Taki system ponieważ krew pobieraja w klinice u lekarza. Jutro i środa nieczynne maja przez covid 19. ( pracują teraz tylko 2 dni w tygodniu) nie dowiem się w laboratorium jaki był wynik tylko dopiero u lekarza. Wiem ze to głupie ale coz . Dla mnie to bardzo denerwujące biorąc pod uwagę ile place za wszystko to aż mnie cos strzela.Jeny co za system, beta na jutro? Wynik na czwartek . Jeśli 6 dpt było 0 to nie wróży to najlepiejchoć oczywiście jest jakiś cień nadzieji że jakaś późna implantacja.....
Ja tez robiłam cal immino tylko ja robiłam w gyncentrum bo tam dużo taniej i te nie które badania się poporstu inaczej nazwyalam np IMK to immunofenotyp z krwi obwodowejA mozesz mi wysłać na priv te badania co robiłaś?
Ja tez robiłam jeszcze antykardiolipinoweQurcze może sobie to zrobię:-)
Beta
03.07- 3705
06.07.-7109
Z
Wolniej rośnie;(