Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki.Wiem że lepiej dmuchać na zimno tylko boje się poprostu że coś może być nie tak ale przecież nie musi dziś już idę na wizytę więc po 16 już wszystko będę wiedzieć ale do tego czasu stres mnie będzie trzymal
Jakoś rozmiar ubrania mówi co innego, poza tym ja mam szerokie biodra i mały/ średni biust a jak tyje powiększa mi się dysproporcja ;-( no ale teraz kobieca jestem i tak sobie tłumacze;-)przecież 60 kg to malutko...
Sama cyfra nie wiele mówi. Istotny jest wzrost, proporcje i % mięśni i tłuszczu. Poza tym pamiętajmy że jesteśmy prawie w całości z wody. Ekolodzy od lat alarmują że poziom wody w morzach i oceanach się podnosi więc nie dziwota że i nam przybywaJakoś rozmiar ubrania mówi co innego, poza tym ja mam szerokie biodra i mały/ średni biust a jak tyje powiększa mi się dysproporcja ;-( no ale teraz kobieca jestem i tak sobie tłumacze;-)
Trzymam mocno kciuki.
zobacz ile dziadostwa w siebie pakujesz - po tym się tyje![]()
Ja dzis 7 dzien biore, i tylko mnie kilka razy zaswędziały, jak mocniej ścisnę to odczuwam dyskomfort, no i zamienilam normalny stanik na sportowy, bo ogolnie mi w ciało źle.ja już tyle tego estrofemu biore i jeszcze mnie piersi nie bola ;( a was bala?
Jestem pewna ze bardzo dobrze wyglądaszJakoś rozmiar ubrania mówi co innego, poza tym ja mam szerokie biodra i mały/ średni biust a jak tyje powiększa mi się dysproporcja ;-( no ale teraz kobieca jestem i tak sobie tłumacze;-)
Ja podchodziłam z torbielami i wlokniakiem . Po stymulacji nadal jest tak samo. Torbiele się nie wchłoną....nic nie zrobisz.....a za wyciąganie z nich płynu to ja dziękuję.Ale czy onkolog mi może powiedzieć że najpierw muszę zlikwidować torbiele a dopiero podejść do ivf czy podczas stymulacji mogę dodatkowo coś brać na zmniejszenie torbieli. Kurcze martwię się że teraz przez te torbiele ivf mi się przesunie a te torbiele okażą się czymś złym.