reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
tylko, ze w tej Łani nie ma możliwości regulowania położenia oparcia...a wydaje mi się, ze taki maluszek od razu siedzieć nie będzie...

Mieszkam w bloku , mam huśtawki na osiedlu. Jak się będę chciała pozbyć małego to go na nią posadzę;-). To są takie młodzieżowe huśtawki, raczej dla pary na randkę niż dla dziecka. Mamy taki wybajerzony ( normy europejskie i inne cuda) plac w mieście i tam będziemy chodzić ale chciałam coś bujanego w domu.

Majsterkowicz ze mnie kiepski, ale w drewniana futrynę wbijesz kołek i zostanie a w metalową w środku pustą ...? Zresztą nie ja sie będę tym martwić - a maż:-D.

Właśnie na zasadzie przykładu dałam link do tej huśtawki rozkładanej bo chciałam sie dowiedzieć, czy warto takie koromysło ( z pół pokoju mi zajmie), czy sie nie przewraca czy kombinować. Coś sie jeszcze wymyśli z ta futryna, mam czas:tak:

Mieszkam w bloku , mam huśtawki na osiedlu. Jak się będę chciała pozbyć małego to go na nią posadzę;-). To są takie młodzieżowe huśtawki, raczej dla pary na randkę niż dla dziecka. Mamy taki wybajerzony ( normy europejskie i inne cuda) plac w mieście i tam będziemy chodzić ale chciałam coś bujanego w domu.

Majsterkowicz ze mnie kiepski, ale w drewniana futrynę wbijesz kołek i zostanie a w metalową w środku pustą ...? Zresztą nie ja sie będę tym martwić - a maż:-D.

Właśnie na zasadzie przykładu dałam link do tej huśtawki rozkładanej bo chciałam sie dowiedzieć, czy warto takie koromysło ( z pół pokoju mi zajmie), czy sie nie przewraca czy kombinować. Coś sie jeszcze wymyśli z ta futryna, mam czas:tak:

Moja droga forumowa koleżanko ;-):-p
Ja juz sie nie wypowiadam " po swojemu" na tematy huśtawek , wózków itp ...bo mnie tu zjedzą ;-) :-D:tak:

Szopek a moze rzeczywiscie jak ktos radzil,ze taka montowana do futryny tylko ze do sufitu przyczepic.Ja mialam taka hustawke materialowa na grubych sznurach zaczepiona gdzies w mieszkaniu a mieszkalam cale zycie w bloku.Tylko nie pamietam do czego ja zamontowali,bo to bylo z 25 lat temu.

Wypowiadaj sie wypowiadaj forumowa koleżanko gdyż cenie twe opinie.

W zasadzie nie rozumiem problemu:"moim zdaniem, ponieważ, ze tak mogę wtrącić nie polecam gdyż ponieważ, ale to tylko moje zdanie, bo każdy jest inny, a wszyscy stanowimy jedna wspaniała społeczność" może lepiej " daruj sobie" " o d... wytłuc takie bibeloty".
Wiadomo , ze każdy wypowiada sie tylko ze swojego punktu widzenia i doświadczeń, nie jesteśmy tu jakimś dalajlamą - oazą dyplomacji i uśmiechu. W taki sposób o niczym sie nic nie dowiemy.
Koniec dyskusji pt. bądź miękka jak kaczuszka.

a poza tym, ja miałam coś takiego i na zdjęciach widać, ze przewiercone jest do metalowej futryny:NOWA DREWNIANA HUŚTAWKA ! (301795365) - Aukcje internetowe Allegro

Rzadko zaglądam na ten wątek, ale powiem Wam, że przeraziła mnie szczerze cena pojemnika na zużyte pieluchy....
U mnie śmieci i tak wynosi się z domu coddziennie, a metodę miałam taką (żeby nie śmierdziało) - pieluszki z kupą zawijałam w jednorazowe małe torebki śniadaniowe (chyba Jan Niezbędny, takie z "uszami" do zawiązania) i sru do kosza w kuchni czy łazience. Opakowanie torebek to chyba koszt 3zł.

Wypowiadaj sie wypowiadaj forumowa koleżanko gdyż cenie twe opinie.

W zasadzie nie rozumiem problemu:"moim zdaniem, ponieważ, ze tak mogę wtrącić nie polecam gdyż ponieważ, ale to tylko moje zdanie, bo każdy jest inny, a wszyscy stanowimy jedna wspaniała społeczność" może lepiej " daruj sobie" " o d... wytłuc takie bibeloty".
Wiadomo , ze każdy wypowiada sie tylko ze swojego punktu widzenia i doświadczeń, nie jesteśmy tu jakimś dalajlamą - oazą dyplomacji i uśmiechu. W taki sposób o niczym sie nic nie dowiemy.
Koniec dyskusji pt. bądź miękka jak kaczuszka.

a poza tym, ja miałam coś takiego i na zdjęciach widać, ze przewiercone jest do metalowej futryny:NOWA DREWNIANA HUŚTAWKA ! (301795365) - Aukcje internetowe Allegro

Będe ostra jak "jagular z puchatka " ;-)

a wracając do hustawki to o takie cuś mi chodziło :tak:
Masz nawet haki w komplecie i nie musisz dodatkowo bulić ;-):dry:

Ola dobry pomysł z tymi woreczkami Jana Niezbędnego :tak:
Ja korzystałam z reklamówek z supermarketów :-p:sorry2:
czasami było mi głupio w sklepie pakować chleb w 7 reklamówek ;-):-D:-D

Szopek no ja tez mialam dokladnie taka hustawke i wg mnie byla super,oprocz hustania mozna sie bylo w niej jakby doookola okrecac i odkrecac.Nawet nie wiedzialam,ze cos takiego mozna jeszcze kupic.Wydawalo mi sie ,ze teraz to same jakies plastikowe z roznymi bajerami sa dostepne a takie zwykle drewniano szmaciane to przeszlosc a tu prosze mile zaskoczenie.

reklama
można i to za 30 zł- klasyka.Łza się w oku kręci.
tu jest huśtawka skoczek, ale tak jak na foto- tu nas nie da rady przymocować: HUŚTAWKA DISNEY TYGRYSEK SKOCZEK BCM!!! (306428362) - Aukcje internetowe Allegro

aha...
Kobiety przez was wycinają amazońska puszczę- nie dość, ze jednorazowe pieluszki które rozkładają sie wieki całe to jeszcze stos reklamówek... ja to będę ekologiczna, tetra itp. a jak znam życie- to w marzeniach tylko:-)

Do góry