iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No tez fajna ale ta co Łania wynalazla jest chyba najlepsza bo na dlugo starczy HUŚTAWKA FISHER PRICE DELUX 3w1_ZAWSZE NAJTANIEJ (301198231) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mieszkam w bloku , mam huśtawki na osiedlu. Jak się będę chciała pozbyć małego to go na nią posadzę;-). To są takie młodzieżowe huśtawki, raczej dla pary na randkę niż dla dziecka. Mamy taki wybajerzony ( normy europejskie i inne cuda) plac w mieście i tam będziemy chodzić ale chciałam coś bujanego w domu.
Majsterkowicz ze mnie kiepski, ale w drewniana futrynę wbijesz kołek i zostanie a w metalową w środku pustą ...? Zresztą nie ja sie będę tym martwić - a maż.
Właśnie na zasadzie przykładu dałam link do tej huśtawki rozkładanej bo chciałam sie dowiedzieć, czy warto takie koromysło ( z pół pokoju mi zajmie), czy sie nie przewraca czy kombinować. Coś sie jeszcze wymyśli z ta futryna, mam czas![]()
Wypowiadaj sie wypowiadaj forumowa koleżanko gdyż cenie twe opinie.
W zasadzie nie rozumiem problemu:"moim zdaniem, ponieważ, ze tak mogę wtrącić nie polecam gdyż ponieważ, ale to tylko moje zdanie, bo każdy jest inny, a wszyscy stanowimy jedna wspaniała społeczność" może lepiej " daruj sobie" " o d... wytłuc takie bibeloty".
Wiadomo , ze każdy wypowiada sie tylko ze swojego punktu widzenia i doświadczeń, nie jesteśmy tu jakimś dalajlamą - oazą dyplomacji i uśmiechu. W taki sposób o niczym sie nic nie dowiemy.
Koniec dyskusji pt. bądź miękka jak kaczuszka.
a poza tym, ja miałam coś takiego i na zdjęciach widać, ze przewiercone jest do metalowej futryny:NOWA DREWNIANA HUŚTAWKA ! (301795365) - Aukcje internetowe Allegro