Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
JJa bym poszla a przedewszystkim w takiej sytuacji moze odpowiedz dac kontrola hcg tak? Bylam w podobnej, i mimo tego ze lekarza mam zaufanego to i tak poszlam jeszcze do innego, ta sama diagnoza i hcg slabe... Zycze Ci jak najlepiej ale dla wlasnego spokoju bym sprawdzila na innym sprzęcieDziewczyny doradźcie mi iść do innego giną prywatnie czy czekać te dwa tygodnie? Nie wiem co z sobą zrobić chodzę i myślę cały czas. Próbowałam się mamy doradzić co robić to się na mnie wydarła ze przesadzam![]()
Z zaskoczenia czyli jakWitam. Zostałam wzięta z zaskoczenia i wychodzi na to, że też jesteśmy na marzec. Do tej pory nie mogę w to uwierzyć. Mamy już parkę, 10 i 5 lat... Kto by pomyślał... Ja na pewno nie
Może idź do jakiegoś lekarza który ma lepszy sprzęt?mysle że zawsze warto się skonsultować.Dziewczyny doradźcie mi iść do innego giną prywatnie czy czekać te dwa tygodnie? Nie wiem co z sobą zrobić chodzę i myślę cały czas. Próbowałam się mamy doradzić co robić to się na mnie wydarła ze przesadzam![]()
A oznaczylas hcg?No spójrzcie taki dostałam wczoraj wydruk, nawet mi nie podała ile ma pęcherzyk mm tylko od razu że mały.
GratulacjeHej. Dołączam do Was marcówki. Mam 34 lata a mój termin to 8 marzec. Dzisiaj 5tc1dc. Już po pierwszej wizycie. Pęcherzyk 3 mm i bijące serce. Test zrobiłam w niedzielę i przeżyłam szok. Okres spóźniał się 5 dni ale z moich wyliczeń wychodziło że kochamy się w dni bezpieczne i ciąża jest wykluczona, a tu klops.
Dziś byłam wyniki będę miała jutro ranoA oznaczylas hcg?
Tak. Mam córkę 10 lat. Dużą różnicą będzie.Gratulacjebardzo wcześnie widoczne serduszko, jak dziewczyny piszą że gdzieś ok 6 tygodnia. Masz już dzieciaczki ?