Chyba mazMam ostatnio taka faze na kalafior z kefirkiem ze jadla bym codziennie - ale masz racjewieczorkiem lodziki mniammmmm kto chce ?
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Chyba maz![]()
bazylia128
Ja pierdziele no nie wiem czemu mi ten kalafior tak siadl - uhhhh nie wstaje jeszcze 10 minut poleze 
A @Mirka30 się tylko z nas haha caly czasmusze chwile polezec bo się boje ruszyc
Chyba znowu sobie dzisiaj na wieczor zrobie lody
![]()
Co mi innego pozostało, zawsze mi się gęba cieszy jak Was czytam, co na to poradzić
kolor nadzieji
To koniecznie bierz coś na wzmocnienie możesz też zakupić np czarne mydło do włosów babuszki agafii ja używam i już mi się pojawiają nowe krótkie a jeśli coś delikatniejszego to polecam mydło białe lub różowe również babuszki agafii[emoji123]
ale cienkie i mi wypadają tak ze sobie rady nie mogę z nimi dac...
Mam ostatnio taka faze na kalafior z kefirkiem ze jadla bym codziennie - ale masz racjewieczorkiem lodziki mniammmmm kto chce ?
Kalafior z kefirkiem, jakoś sobie nie potrafię wyobrazić takiej kombinacji
No niestety ten typ tak ma tzn.ja![]()
![]()
No nie noooo, człowiek się stara jak może żeby być trochę poważnym a tym się tylko z jednym kojarzy, az dziwne ze @fredka84 nic nie skomentowala
![]()
bazylia128
hehehehe o fuck !!!! ty zbereźnico jednaNo niestety ten typ tak ma tzn.ja☺Lody to tylko mi sie z jedny kojarzy niestety![]()
reklama
GowniaraDziękuje dziewczyny za życzenia - nie dam rady każdej zacytowaćwznoszę toast bezalkoholowym, zmiana kodu na 3 z przodu
![]()
Podziel się: