reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

JA u nich nigdy nie robiłam nic na NFZ - nawet nie wiedziałam ze można ;) JA już nie wiem w jaki sposób oni dobierają wam protokoly nie znając AMH! Jak wogole można podchodzić do in vitro bez AMH i FSH??!!! Mnie się nikt nie pytal - miałam zrobić i tyle... Zreszta to chyba dla swojego dobra warto jest oznaczyć ten wynik...

Nie rozumiesz. Najpierw sie zapisałam do kliniki na na nfz do takiego programu niepłodności i tam mi zrobili wszystkie badania, ale się na wszystko wieki czeka i nie chcą ci badań udostępniać.

A 2 tyg temu dostałam namiary na doktora z innej prywatnej kliniki i miałam 1 wizyte. Skierował mnie do programu bo wiedział że mam porobione badania - brakuje mi tylko usg cycków i jakiegoś tam wymazu z tunelu ;) A program mam zacząć dopiero jak zbije tsh.

A w tej klinice na nfz po hamsku badania tylko chciałam :p a kto mi zabroni o

reklama
Właśnie wyszłam z usg.. Kurde z bólu myślałam że umre, szczególnie z lewej strony tam gdzie miałam robiona laparoskopię to tak mnie bolało że szok.. Chyba nie ma za dużo tych pęcherzyków z tego co widziałam to chyba z jednej strony tylko 5 a z drugiej 4 ☹️ nic nie mówiła.. Tylko że jest ok.. Jakąś mało rozmowna... W piątek następna wizyta...

Właśnie wyszłam z usg.. Kurde z bólu myślałam że umre, szczególnie z lewej strony tam gdzie miałam robiona laparoskopię to tak mnie bolało że szok.. Chyba nie ma za dużo tych pęcherzyków z tego co widziałam to chyba z jednej strony tylko 5 a z drugiej 4 ☹ nic nie mówiła.. Tylko że jest ok.. Jakąś mało rozmowna... W piątek następna wizyta...
to mało? u mnie zawsze był 1 i reszta jakaś drobnica....

Właśnie wyszłam z usg.. Kurde z bólu myślałam że umre, szczególnie z lewej strony tam gdzie miałam robiona laparoskopię to tak mnie bolało że szok.. Chyba nie ma za dużo tych pęcherzyków z tego co widziałam to chyba z jednej strony tylko 5 a z drugiej 4 ☹ nic nie mówiła.. Tylko że jest ok.. Jakąś mało rozmowna... W piątek następna wizyta...
Nie trac wiary.

Kochana nic sie nie martw czasami mniej znaczy lepiej. Ja wcześniej w stymulacjach mialam po 15 jajek i zero mrozaczkow a ostatnio tylko 6 i zamrożonych az 5. Glowa do gory bedzie dobrze❤

To nie jest źle 😘 😘 😘 Będa na pewno zaje,bistej jakości😘

Ja właśnie czekam, a nerwy sięgają zenitu 😱😱 ciekawe jak to będzie. Na dodatek dostałam wiadomość że jest opóźnienie około 30 minut 😱😱😱 boziu zwariuje zaraz 😔😔 9 to chyba nie tak źle, zobaczymy co ja wychodowalam. 🤷‍♀️

To ładny wynik, też miałam 9, z czego 6 dojrzałych i było 5 blastek. A wcześniej miałam tylko 3 pobrane, więc naprawę jest dobrze 😘

reklama
Dziewczyny potrzebuje porady. Dzis biore moj ostatni clitodal i caly czas biore provag(probiotyk) . W poniedziałek robię wymaz. Czy ten provag powinnam dalej brac? czy odstawic?

Do góry