Marvelka89
Fanka BB :)
Mi tez WiktoriaWłaśnie ja też dziś w pracy tak się czułam jakbym miała gorączkę raz zimno raz ciepło i duszno ale to może ta dzisiejsza pogoda.. Ale przeszlomi się marzy Wiktoria dla dziewczynki A dla chłopca Igor
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi tez WiktoriaWłaśnie ja też dziś w pracy tak się czułam jakbym miała gorączkę raz zimno raz ciepło i duszno ale to może ta dzisiejsza pogoda.. Ale przeszlomi się marzy Wiktoria dla dziewczynki A dla chłopca Igor
![]()
Ja mam IgoraWłaśnie ja też dziś w pracy tak się czułam jakbym miała gorączkę raz zimno raz ciepło i duszno ale to może ta dzisiejsza pogoda.. Ale przeszlomi się marzy Wiktoria dla dziewczynki A dla chłopca Igor
![]()
A od kiwdy kochana wiesz ze masz wadę genetyczną? Na moje rozumowanie to jeat tak... Kazda ciaza u mnie sie zatrzymywala w 7 tc. Dlatego ta heparyne mam zapisana od testu pozytywnego. Mam nadzieje ze pomoże![]()
Trzymajcie się mamusie u was będzie dobrze życzę spokojnych 9 miesiecyJa się żegnam
![]()

GratulujęJa dziś byłam na USG, oto mój mały kropek, ma aż 2,5mm, serduszko już bije![]()
Okolice nie dalekie Krakowa ?Tak, znasz ? Jesteś z okolic ?
Nie, ja jestem z Wielkopolski. Dokładnie ze Słupcy.Okolice nie dalekie Krakowa ?