• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

Na ten moment wyeliminowalam słodycze, wszelkie słodzone napoje, białe pieczywo I ograniczylam węglowodany w diecie. Przede wszystkim dużo warzyw chude mięsko i kaszę. Ponadto małe porcje a kilka razy dziennie. Owoce tylko do godziny 18
Mam glukometr więc mi łatwiej po posiłkach sprawdzam cukier I metodą prób i błędów eliminuje to co mi dużo podnosi.
Dziękuję bardzo :*

reklama
Ledwo żyje. Wczoraj wzięliśmy kotka, młoda wścieklizny chce dostać, cały czas kot na rękach, już mnie krew zalewa. A ja pół nocy nie spałam bo kurdupel miauczał i musiałam się z nim bawić. A pies go usłyszał to zazdrosny i tak jedną ręką jedno druga drugie.... Muszę się przespać jakoś.

Cześć dziewczyny :)
Kurczę ja jeszcze nic nie kupuje czekam na płeć może już na poniedziałkowej wizycie dowiem się kto mieszka w brzuszku I zacznę powoli zakupowe szaleństwo z większymi zakupami czekamy do późnej jesieni ale teraz strach drugiego rzutu coronavirusa
Mam pytanie w którym tygodniu poczułyście pierwsze ruchy dziecka bo ja na chwilę obecną nic jeszcze nie czuję
W tej ciąży pierwsze ruchy czułam już na koniec 14 tygodnia-ale takie tylko pojedyńcze muśnięcia-to już czwarta ciąża,a w pierwszej dopiero koło 22 tyg ;)

Ledwo żyje. Wczoraj wzięliśmy kotka, młoda wścieklizny chce dostać, cały czas kot na rękach, już mnie krew zalewa. A ja pół nocy nie spałam bo kurdupel miauczał i musiałam się z nim bawić. A pies go usłyszał to zazdrosny i tak jedną ręką jedno druga drugie.... Muszę się przespać jakoś.
Spokojnie:) kotek sie przyzwyczai,potrzebuje tylko troche czasu do rozpoznania nowego terenu i aklimatyzacji ;)

Cześć dziewczyny :) szkoda, że to forum już tak nie tętni życiem jak wcześniej. Zeberka363 fajnie, że napisałaś o ruchach w pierwszej ciąży bo ja mam dzisiaj 18+5 i może z dwa razy coś poczułam i już zaczynam mieć rozkminy czy wszystko ok:) pozdrawiam i wizytującym życzę owocnych spotkań z bobasem:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry