motylek24
Fanka BB :)
Bez pęcherzyka żółtkowego to niestetyDziewczyny dziś równo 4 tyg. Od transferu 28 dpt. 5 dniowej blastocysty. Pecherzyk pusty. Czy jest źle??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bez pęcherzyka żółtkowego to niestetyDziewczyny dziś równo 4 tyg. Od transferu 28 dpt. 5 dniowej blastocysty. Pecherzyk pusty. Czy jest źle??
Wiem że też zależy od sprzętu ka w 23 dpt blastki miałam serduszko.Kochana musisz się przygotować bo to nie wygląda ciekawie.Przykro mi bardzo.Co lekarz mówi?Dziewczyny dziś równo 4 tyg. Od transferu 28 dpt. 5 dniowej blastocysty. Pecherzyk pusty. Czy jest źle??
Trochę to dla mnie skomplikowane, czyli powinien wyjść pozytywny? Co można zrobić jak się negatywny ma?W wielki skrocie cross match,to jest test krzyzowy robiony do transplantacji organow,pobiera sie serum od ciebie i krew albo komorki od dawcy i sprawdza sie reakcje.czy qydzielaja sie przeciwciala i jedno drugie zwalcza.to samo mozesz teraz na in vitro przelozyc,pobiera sie serum i sprawdza czy w surowicy twojej jest obecnosc przeciwcial cytotoksycznych przeciwko wyizolowanym limfocytom dawcy,czyli meza)jak sa to super jak nie ma to kanal.
Chyba tak. Źle to wyglada niestetyDziewczyny dziś równo 4 tyg. Od transferu 28 dpt. 5 dniowej blastocysty. Pecherzyk pusty. Czy jest źle??
Dostałam zwolnienie, we wtorek kolejna wizyta ;(Chyba tak. Źle to wyglada niestety
Przykro mi strasznie...
U mnie serduszko było w 24dpt,chociaż piszą zdarza się i też chyba do tygodnia później. Ale tak, zeby zupełnie nic nie było widać w pęcherzyku to raczej zakładałabym puste jajo. Jeśli beta przyrasta nadal prawidłowo to dalabym jeszcze kilka dni. Zobaczymy co powie Ci lekarz.
Przykro mi że do mnie dochodzą dobre wieści w chwili kiedy u ciebie takie ciemne chmury się pojawiły. Trzymaj się. Ściskam cię bardzo mocnoDostałam zwolnienie, we wtorek kolejna wizyta ;(
@Mirka30 czekamy na wiesci od Ciebie jak twoje jajeczka❤
Czemu to wszystko jest tak kure..sko niesprawiedliwe??Dostałam zwolnienie, we wtorek kolejna wizyta ;(