Jeśli dziecko będzie miało dobre tętno i do jutra nie zrobi Ci się rozwarcie na 4cm to obstawiam, że wróciszWrócę do domu?![]()
reklama
Mi na szczęście nieMaślanka i kefir też podnoszą cukier. Przynajmniej mi...
Hm... Ciężko powiedzieć... 50/50Wrócę do domu?![]()
Leżąc na patologii nic raczej nie ruszyJeśli dziecko będzie miało dobre tętno i do jutra nie zrobi Ci się rozwarcie na 4cm to obstawiam, że wrócisznajgorsze, że to nic nie wiadomo..bo może się wszystko rozwinąć w ciągu godziny albo kilku dni czy nawet tygodni
![]()
To już cośHm... Ciężko powiedzieć... 50/50![]()
Ojj żebyś się nie zdziwiłaLeżąc na patologii nic raczej nie ruszytylko coraz bardziej mnie nawala ten "okres" którego nie ma ale da się wytrzymać. Gorzej bo obiad mi przeleciał
nie załapałam się i Mąż mi nie dał "parapetów" tzn tego suchego chlebka z sonko mam tylko kabanosy i szynkę a masełko? A herbatka?
Za to mam 10 L wody i tonę słodyczy bo przeczytał jak to macica lubi słodkie u Mamy ginekolog
Tez tak sie staram ale nisko czuje pessar, tzn chyba jego brzeg i musze go gdzies tam omijac dlatego nie wiedzialam czy dobrze ze wkladam tak glebiejJa wkładałam i popychałam palcem wskazujący. Taka mniej więcej głębokość
Hm... Ciężko powiedzieć... 50/50![]()
To czekamy na rozwój sytuacji i trzymamy kciukiWrócę do domu?![]()
Monikacyganiocha
Fanka BB :)
Bardziej to ja bym się bała tego mojego płaczu i chisteri niż niewyspania. Teraz też bardzo słabo śpię ale to ponoć normalne przy końcówce. Czekałam 2 dni na posiew bo bez tego nie chciał zakładać.Dziękuję za to co napisałaś ja najbardziej się boję bo już dwie noce pod rząd nie spałam widziałaś jakiś związek jak nie spałas a wpływ na szyjke? Od razu założyli ci pessar czy czekali na posiew
reklama
Ja mam czekać ponad tydzień i chyba od tego jestem taka znerwicowana. A ty od jakiego momentu leżysz?Bardziej to ja bym się bała tego mojego płaczu i chisteri niż niewyspania. Teraz też bardzo słabo śpię ale to ponoć normalne przy końcówce. Czekałam 2 dni na posiew bo bez tego nie chciał zakładać.
Podziel się: