reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Jeśli dziecko będzie miało dobre tętno i do jutra nie zrobi Ci się rozwarcie na 4cm to obstawiam, że wrócisz ;) najgorsze, że to nic nie wiadomo..bo może się wszystko rozwinąć w ciągu godziny albo kilku dni czy nawet tygodni 😅
Leżąc na patologii nic raczej nie ruszy 🤣 tylko coraz bardziej mnie nawala ten "okres" którego nie ma ale da się wytrzymać. Gorzej bo obiad mi przeleciał 🤣 nie załapałam się i Mąż mi nie dał "parapetów" tzn tego suchego chlebka z sonko mam tylko kabanosy i szynkę a masełko? A herbatka? 🤣 Za to mam 10 L wody i tonę słodyczy bo przeczytał jak to macica lubi słodkie u Mamy ginekolog

Leżąc na patologii nic raczej nie ruszy 🤣 tylko coraz bardziej mnie nawala ten "okres" którego nie ma ale da się wytrzymać. Gorzej bo obiad mi przeleciał 🤣 nie załapałam się i Mąż mi nie dał "parapetów" tzn tego suchego chlebka z sonko mam tylko kabanosy i szynkę a masełko? A herbatka? 🤣 Za to mam 10 L wody i tonę słodyczy bo przeczytał jak to macica lubi słodkie u Mamy ginekolog
Ojj żebyś się nie zdziwiła 😅 moją kuzynkę na patologii ruszyło po 4h leżenia 😅 A tam się będziesz zapychać chlebkiem..masz konkrety! 🤩😆

Dziękuję za to co napisałaś ja najbardziej się boję bo już dwie noce pod rząd nie spałam widziałaś jakiś związek jak nie spałas a wpływ na szyjke? Od razu założyli ci pessar czy czekali na posiew
Bardziej to ja bym się bała tego mojego płaczu i chisteri niż niewyspania. Teraz też bardzo słabo śpię ale to ponoć normalne przy końcówce. Czekałam 2 dni na posiew bo bez tego nie chciał zakładać.

reklama
Do góry