Na początku tej sytuacji wpadałam w mega panikę, że z szyjka będzie jeszcze gorzej... płakałam itd. ale mój mąż tak mnie stawiał do pionu plus dziewczyny tutajPodziwiam cie Kobieto ja leżę dopiero 4 dzień a czuje ze to wieczność ale to przez to że się denerwuje a wtedy nie mogę się skupić na żadnej konkretnej czynnościty się na początku nie denerwowałaś?
reklama
bananka8686
Fanka BB :)
Ale chamskie babsko!!Mówię wam wstałam w dobrym humorze z nadziją na dobry dzień a przyszła moja kochana cioteczka i zaczęła mi opowiadać o chorych dzieciach szczególnie że chłopcy są słabi (tak ja będę miała chłopca) i już mi zepsuła humor i czarne wizję powróciły. Czy ludzie są az tak glupi
Olac i tyleMówię wam wstałam w dobrym humorze z nadziją na dobry dzień a przyszła moja kochana cioteczka i zaczęła mi opowiadać o chorych dzieciach szczególnie że chłopcy są słabi (tak ja będę miała chłopca) i już mi zepsuła humor i czarne wizję powróciły. Czy ludzie są az tak glupi
Paulaa1987
Fanka BB :)
Dlatego ja nie przyjmuje żadnych, ale to żadnych gościMówię wam wstałam w dobrym humorze z nadziją na dobry dzień a przyszła moja kochana cioteczka i zaczęła mi opowiadać o chorych dzieciach szczególnie że chłopcy są słabi (tak ja będę miała chłopca) i już mi zepsuła humor i czarne wizję powróciły. Czy ludzie są az tak glupi
No to jest jakaś masakra z tą kanapą i leżeniemNa początku tej sytuacji wpadałam w mega panikę, że z szyjka będzie jeszcze gorzej... płakałam itd. ale mój mąż tak mnie stawiał do pionu plus dziewczyny tutajprzestałam czytać inne strony i się zbyt często nakręcać...tylko po tym denerwowaniu sie miałam częściej twardy brzuch i wyluzowałam...teraz mam dni, gdy panikuje, jak dziwnie zaboli brzuch lub jest ciągle twardy, ale straram się myśleć pozytywnie. Tylko tyle dobrego można zrobić dla naszych maleństw ❤
naprawdę warto wyluzować, a czas też mi wolno leci
od wizyty do wizyty, już chce soboty a tu jeszcze 6 dni
![]()
Moja teściowa też ostatnio do mnie zadzwoniła ale też mnie tylko dobiła bo mówi że ja taka nerwowa jak to będzieDlatego ja nie przyjmuje żadnych, ale to żadnych gościkażdy będzie miał dla Ciebie inne rady, a najczęściej będą gadać ze przesadzasz kobiety na traktorach s ciąży jeździły i rodziły itp. itd. a Ty będziesz przezywać u płakać
ja to się całkowicie odizolowałam, z mama i teściowa tylko gadam przez telefon i przynajmniej nikt mnie nie wyprowadza z równowagi
![]()
Ja mam koc i lekka kołdrę położona pod pupę, bo ta kanapa to tylko już wg mnie do wyrzucenia się nadajęNo to jest jakaś masakra z tą kanapą i leżeniemja muszę powrócić do tureckich filmów bo dawniej jak się wkręciłam potrafiłam oglądać całymi dniami
no ja mam w czwartek i nie mogę się doczekać bo na niej się coś okaże
a co ile chodzisz na wizyty
![]()
Ja co 3 tygodnie i dłuża się...
SorryDo mnie chciałaś napisać ja nie jestem w szpitalu ja leżę w domu![]()
Mam obok dziewczynę w 35+3tc ma skurcze cały dzień 50-80-90 nawet do 150 na KTG i nic jej nie pomaga. Nie dają mocnych leków bo podobno ma tak mocne przepowiadające (teoria lekarza). Dziecko nie schodzi do kanału, jej szyjka zamknięta i uwaga! 3,5cm!!!! Szok serio non stop skurcze. Dali jej aspargin i 3x po dwie nospy forte a ta dalej ma skurcze. Wow. Z dzieckiem wszystko ma ok. Jestem w szoku ciągle. Mi marudzą, że mam skurcze, ale nieregularnie teraz od 0-134 i dlatego mnie trzymają. Rano nic nie było "nuuuuulll" zresztą to ktg chyba rzeczywiście nie pokazuje np krzyżowych takie mam wrażenie
reklama
O kurcze, ciekawe czy jej zatrzymają tą akcję. Wow ale szyjkaMam obok dziewczynę w 35+3tc ma skurcze cały dzień 50-80-90 nawet do 150 na KTG i nic jej nie pomaga. Nie dają mocnych leków bo podobno ma tak mocne przepowiadające (teoria lekarza). Dziecko nie schodzi do kanału, jej szyjka zamknięta i uwaga! 3,5cm!!!! Szok serio non stop skurcze. Dali jej aspargin i 3x po dwie nospy forte a ta dalej ma skurcze. Wow. Z dzieckiem wszystko ma ok. Jestem w szoku ciągle. Mi marudzą, że mam skurcze, ale nieregularnie teraz od 0-134 i dlatego mnie trzymają. Rano nic nie było "nuuuuulll" zresztą to ktg chyba rzeczywiście nie pokazuje np krzyżowych takie mam wrażenie
Podziel się: