K
Katijah
Gość
A ktory to tc?Masakra.. łudze się jak głupia ale to chyba na marne... chcialahym zehy hylto blad w labo![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ktory to tc?Masakra.. łudze się jak głupia ale to chyba na marne... chcialahym zehy hylto blad w labo![]()
A piersi cie bola?Ja dziewczyny nie chce siać paniki, ale się zryczałam.... Dziś wogóle nie czuję ciąży... Nic a nictak bylo za kazdym razem. Wczoraj jeszcze mialam mdlosci, ten smak metaliczny, poranek byl straszny. Jak bym cala noc nie spala. A dzis od rana normalnie calkiem... Chyba zwariuję... Powiedzcie że też tak macie
![]()
No wlasnie nieA piersi cie bola?
Więc... będziemy się żegnać niestety. Beta negatywna, lekarz widzi ciałko żółte w jajniku co jest oznaką że owulacja była albo jeszcze pozostałości po ciąży biochemicznej z poprzedniego cyklu. Szkoda myślałam że może się udało. Ale nie poddaje się, dostałam witaminki na teraz. Gdyby test pozytywny się pojawił to na dzień dobry clexane, acard i duphaston, dieta wątrobowa. Staram się w takim razie w kolejnym cyklu, A teraz czekam na @. Za Was wszystkie kochane trzymam mocno kciuki, aby Wam te 9 miesięcy zleciało z dużą ilością nudy i lenistwaA tym które czekają na testowanie życzę dwóch pięknych kreseczek
powodzenia
Dziewczyny spadek bety z 235 z piątku A dziś 152... dziś wizyta przyspieszona jestem załamana...![]()
Nie jestem znawca w temacie objawów ciążowych, ale u mnie też nie ma pobolewania w podbrzuszu. Zostały tylko tkliwe piersi. Czy to dobrze? Nie wiem.. Co ma być to będzie. Leki biorę jak lekarze zlecili. A czas pokaże czy wszystko ok. Staram się spokojnie podchodzić.No wlasnie nie. Troche jak wstawalam to mnie bolaly a dzis wogole. Jak jutro tez tak dobrze sie bede czula to chyba wiem co mnie czeka
![]()
Nie potrzebnie to pisałam. Bo wiem ze jak sie czyta takie posty to czlowiek automatycznie sie denerwujeNie jestem znawca w temacie objawów ciążowych, ale u mnie też nie ma pobolewania w podbrzuszu. Zostały tylko tkliwe piersi. Czy to dobrze? Nie wiem.. Co ma być to będzie. Leki biorę jak lekarze zlecili. A czas pokaże czy wszystko ok. Staram się spokojnie podchodzić.